Juče sam pokušao preko Games doo da poručim preorder igre Onimusha: Way of the Sword za Xbox.
Imam vaučer u vrednosti od 1.000 dinara koji sam dobio još u aprilu i rekoh , prava prilika da ga iskoristim. Igra košta 9.500 dinara, pa bi sa vaučerom cena bila 8.500. Nije ni to malo, pogotovo kada se uporedi sa cenama u zemljama Evropske unije, ali ajde.
Izaberem igru, unesem vaučer i sistem ga prihvati. Cena se lepo umanji na 8.500 dinara. Međutim, kada dođem do koraka za plaćanje, pojavljuje se crveno obaveštenje da porudžbina može biti plaćena samo jednim načinom plaćanja. Drugim rečima, ne mogu istovremeno da iskoristim vaučer i platim ostatak karticom.
Pozovem njihovu prodavnicu, kad tamo, kažu da postoji bag u sistemu koji je pravila firma zadužena za vaučere i onlajn plaćanje. Praktično, vaučer mogu da iskoristim samo ako lično dođem u prodavnicu i ostatak platim gotovinom, i to na dan izlaska igre.
Izvinite, ali čemu onda služi takav vaučer? Ako ga ne mogu iskoristiti prilikom onlajn kupovine, gde je njegova suština? Sistem mi umanji cenu, ali mi posle ne dozvoljava da završim kupovinu.
Zaposleni je uzeo moj broj telefona i rekao da će proveriti sa dobavljačem da li igra zaista stiže na dan izlaska, kao i da li mogu da mi obračunaju popust od 10% i pošalju predračun koji bih platio putem ebankinga.
Iskreno, sve ovo ostavlja veoma loš utisak. Najviše me nervira to što kod nas praktično nemaš gde da kupiš fizičko Day One izdanje osim Gamesi Games Centra, koji imaju gotovo identične cene i uslove.
U svakom slučaju, čekam da mi se jave. Nadam se da će pronaći neko normalno rešenje, ali za sada sam baš razočaran celim iskustvom.
Pokidao novi demo!! Sinoc sam ga 2x presao ![]()
Demo je dobar, nadam se da će do kraja igre zadržati taj nivo.
Capcom stvarno razbija u poslednje vreme.
Jel ovo čudo soulslike ili? Da znam jel da preskačem ili da overim. Nisam do sada igrao Onimusha igre. Ako su preteške da batalim i sačuvam lovu ![]()
Nije.igraj ![]()
A post was merged into an existing topic: Only Fun’s
Al’ su ga zapaprili sa final Boss-om, evo 2 sata pokusavam i ne uspevam.
Javljaj nam progres svakih pola sata, zivi nismo ![]()
Nadam se da ti dobro ide sa Wolverinom i da ces preziveti igru koja trazi malo vise od drzanja R2. ![]()
@Dacha
Kakav ti je utisak do sad?
Po svemu što videh od ostalih deluje ko jak kandidat za goty.
Samo me ubija u pojam i odbija re engine i ona njihova paleta boja
Za Wolverine? Podigao sam malo nivo tezine iznad normal, ako ispadne bas prelako ima jos jedan iznad, Weapon. Desava se da zaginem tu i tamo, samo se nadam da mi combat nece postati dosadan.
Mene je Onimusha bas odusevila. Realno, Resident Evil Requiem, Pragmata i Onimusha su mi sva tri ozbiljni GOTY kandidati. RequiIm zbog Resident Evil formule i produkcije, Pragmata zbog toga koliko deluje sveze i drugacije, a Onimusha zbog cistog gameplaya. Ipak, Onimushi dajem malu prednost jer su borba, tempo i osesaj kontrole maestralni ! Bukvalno mi je svaki encounter uZivanje. Capcom je ove godine baS napravio haos.