@wahad Bravo za tačan leak ![]()
![]()
demo available!! Download now!!!
Nije moj, samo sam našao, ali sam pretpostavljao da će izaći tada ![]()
Na Discordu sam pogodio da sve igre izlaze u septembru, svi beže od GTA VI u novembru, što dalje a prihvatljivije ![]()
Nema još demoa. Upravo proverio na PS i Xbox ![]()
Baš me zanima šta ćeš misliti o kontrolisanju lika i težini istog u toku borbe
Svaka im čast na optimizaciji. Na ROG Ally X radi u 50-60fps-a sa Med-High podešavanjima…
Oduševljen sam, mada igraću na PS5 ili Xboxu svakako…
Slažem se, na PS5 pro radi 65-80fps(oko 70 najčešće) u performance modu, RT on, unlocked frame rate…
Mada grafički sigurno nije najlepša igra i ne bude više od 10 protivnika na ekranu, dok na primer u 007 First Light bude 100 NPCeva u nekim momentima i nisam primetio padanje frejmova.
Ja snam da sam dosadan ali moram..
Da li je teska? Ono kao Sols fazon?
Ma jok, bar ovaj deo u demou je ultra lak. Protivnici nisu ni agresivni. Full ce vrv biti tezi.. Generalno nahajpan sam na ovo, mnogo dobro izgleda i borba je taman bez nekih preterivanja
Ovo nije souls igra vec nadolazeci Capcom banger.
Nije teška, probaj demo pa sam prosudi…
Obican hack and slash iz treceg lica.
To je ono sto zelim.
Mozak opterecenje 2%..
Da predjem igricu da poginem max 2x
![]()
Ili da citiram neki film ili igru, ostalo mi u secanju “sve sto zelim od zivota je nefer leverage” ![]()
Ma nemam bre ja zivaca da me jebu neke igrice.. Imam ja uzivo dovoljno kandidata sto mi jedu zivce.
Igrica mi treba da se iskuliram na max.
Slazem se. Zato ja igram Fifu i dalje ![]()
Demo je iz nekog razloga DOSTA lakši od one verzije koju sam igrao na Gamescomu. Nisam još uvek prešao, tj samo sam probao, ali baš lagano prolaziš kroz neprijatelje, a koliko se sećam, nije tako bilo kada sam igrao prošle godine.
Mislim to je okej s obzirom da Onimusha nikada nije bila teška igra, već zabavna. Možda su spustili težinu posle Gamescoma jer su se možda ljudi žalili da je teže nego što su očekivali za ovaj tip igre.
Ja jos nisam stigao da odigram demo. Bio juce umoran, uzeo kontroler a oči mi se zatvaraju.
Ako se neko brinuo o tezini igre
U prevodu tesko.