Treba mi dobra navigacija (iGO, Navigon itd.) za S5 jel može neko da preporuči neku ili da neki dobar link sa uputstvom za instalaciju?
THX
Treba mi dobra navigacija (iGO, Navigon itd.) za S5 jel može neko da preporuči neku ili da neki dobar link sa uputstvom za instalaciju?
THX
Imas S5 a nemas online pristup, to je ko kafa bez kisele.
Nije za mene - a i da imam kako ćeš kada pređeš granicu?
Ono jes…
[email protected] okacicu online danas, treba mi za Full HD test idemo na PM.
Za sve koji se pitaju IGO je ubedljivo #1 za offline e sada ako imas net i neka adresa nema na karti preko google nadjes i on ti obelezi na karti, neverovatno korisno.
Sent from my iPhone
Thanks! Ja imam neku za Full HD i testirao na Note 3 i S4 orci i šljakaju ali na S5 neće pa neće ili se ukoči prilikom učitanja ili me izbaci iz programa ne znam da li ima neke veze možda sa licence fajlovima…
Probaj ovo - free je :
Ako ti zabaguje pa dobijes samo bjeli ekran odradi force stop pa ponovo i bice sve ok. Malo zeza na Nex 4
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Probaj sygic.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Užasno iskustvo sam imao sa ovim Navigatorom, zamrzava i pravi probleme…
Igo ali moras da tweakujes content za tvoj screen, smanjis bazu i nece da zakiva
Sent from my iPhone
Ne znam sta mu smeta screen je ista rezolucija kao i s4 i note 3 a u content samo mape, poi i buildings od dodataka…
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Okaci mi taj data.zip fajl iz iGO foldera i posalji link
ja sam ti poslao jedan deo sada cu da nadjem UI za full HD da implementiram… Nemam full HD android da testiram inace je izvodljivo 100% stalno tweakujem IGO za GPS i Android.