Ode sve u

Igrah ja igricu i krenuh na sankanje ali iskljucih xbox iz struje a da ga nisam iskljucio na shut down (****ga pogresih) i sada mi je sve obrisano sa harda, nemam ni jednu igricu niti informaciju vezanu za profil a u odseku opcije pise da mi je memorija unformated. Aman ljudi sta bre da radim ?

Pa sta ti bi da to uradis? Dobro si prosao…

Ne znam da li mozes povratiti te informacije osim ako nisi na Live-u (gametag recovery). Sacekaj i vidi da li ima neko rijesenja pa onda formatiraj hdd i sve ispocetka

mora da se proba preko nekog programa za XBOX HDD drajv pa na PC da se procita, ako nista profil da povucemo ako nije koruptovan i slicno.
Vlado ti barem znas da cemo da resimo nekako.

ako ga vidi na pc-u onda je ok moze da se vrati, ako ne onda preko live-a da se odradi recovery ali problem je sto nece da vrati onda save-ove e u tome je stos, vratice profil sa svim achievementima bez zapamcenih igara… elem ako se vidi na pc onda nije frka, moze da se vrati i profil i saveovi… ali ako ga je nasilno zeznuo onda polao da guli svaku igru opet :slight_smile:

sem ako nije imao Cloud Saving onda milina za vracanje svega…

Lelele ce probamo pa sta ni bidne …

moram da te pitam a ko koristi Cloud od nas za SAVE ? ja mislim niko :slight_smile:

zato i pise AKO :slight_smile: to ti je ono big IF :slight_smile:

ali malo mi je cudno da se to desi zbog naglog cupanja iz struje, sta kad nestane struja? sta onda? meni se sto puta na kompu desilo da nestane struja pa i ja da ga gasim “nasilnicki” i slicno pa se nikad ovako nesto nije desilo…

dok covek ne proba da ga ocita na pc, mozemo da razglabamo non-stop u prazno

brini se svratice na fuka HDD i on pa cemo da vidimo :slight_smile:
Pa to je najcrnje desava se i windowsu da kaze chkdsk kada nestane struje pogotovu na FAT32 aka XFAT32 slicno :slight_smile:

Jel vidis da si trebao da dodjes do mene ovako nas sudbina na silu sastavlja cccccccc brate ako se sneg umiri vidimo se sutra a ako ne opet se vidimo sutra :bla:

Dopuna:
Bio kod cara (M007P) pio sok jeo cokoladice igrao skyrim caskao a najveci car sve resio ekstra je on samo nesto dugo putuje od Smedereva do Selevca …

ma bili putevi zatrpani, znaci sutra mogu sve je ocisceno :wink: