Odakle skidate DLCjeve?

Registrovan sam na par ps3 foruma, da ih ne imenujem sad reklamiram šta već ali jako retko se desi da uspem da nađem DLCjeve za neke naslove, pogotovu malo starije igre koje sam propustio. Konkretno sada igram Red Dead Redemption koji je GOTY edition i trebao bi da sadrži sve DLCjeve. Ali u igri jedino od dlcjeva što imam je ona expansion kampanja sa zombijima. Deadly Assassin, War Horse, Golden Guns i sve ostalo, ništa od toga nemam u igri niti imam opciju u config da enablujem Golden Guns. Koristim i onaj neki programčić PSNstuff ali ni tamo nisam uspeo da nađem ove dlcjeve pa me zanima odakle ih downloadujete za ovu igru recimo a i generalno za sve igre.
Hvala

imas na ps3iso a sve resto pa i DLC-eve i sve sto treba na BlackCatsTorrent

Skinuo sam već sa ps3iso sve dlcjeve što sam našao ali nisam iskreno probao da ih instaliram jer koliko vidim svi su za običnu verziju igre,ne za GOTY. A što se BlackCatsa tiče veće su šanse dobiti 7cu na lotou nego invite za tamo :smiley:
Mislio sam da nema slučajno neko programče za DLCjeve ko onaj PS3 game updater. A kakav je uopšte BlackCats što se tiče fejkovanja ratia? Jesu li rigorozniji od torrentleecha i torrentdaya po tom pitanju? Ako jesu onda nema potrebe ni da tražim nekom invite, samo da neko popije ban što je inviteovao cheatera na tracker :smiley:

Nope nema programce a BCG su najrigorozniji od svih ali ono bas bas… Fakeovanje ne smes ni da pomislis jer odmah ti citaju i misli :smiley:

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4