Objavljena slika box art-a za Crysis 3


Na EA-ovom online servisu Origin-u pojavila se slika box art-a za Crysis 3, ali je ubrzo potom i skinuta. Gameinformer je obavjesten od strane EA-a da “najbolje cuvana tajna u shooter zanru vise ne moze biti cuvana” (:+), te da se pripremimo za jos informacija 16. aprila, kad Game Informer misli da ce da bude zvanicno predstavljanje igre.
Puni clanak- http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/04/11/looks-like-we-39-re-getting-crysis-3.aspx

Ako smijem da dodam, Crysis serijal (kao i 90% FPS zanra) je :swear:

Što volim kada “slučajno” stave sliku na svoj oficijalni sajt izdavači ili razvojni timovi. :?

pa onda jadikuju kako su najbolje cuvali tajnu. ma to samo amerikanci mogu, pinkslajmeri

Ma citava prica je presmijesna, kao i njihova ideja za pravljenje igara. Daj prostranstva, nabudzi grafiku da se ne vidi prazna prica i nedostatak “fibre”, AI neka bude na nivou potrebnom za odrzavanje vitalnih funkcija u organizmu (stvarno, njihovi NPC-evi nemaju cak ni ugradjen “fight or flee” instinkt, mislim, ti pucas u njega, a on stoji i gleda). E da, i daj odjelo koje radi kul stvari :smiley:

Izuzmimo sve klišee koje igra poseduje, napucavanje je kao nikada do sada. Sve što su napravili Crytek team je extra, odličan osećaj napucavanja, kao i odlični stealth elementi, a grafika je priča za sebe. Od Far Cry preko Crysis 1 i Warhead-a do Crysis 2 (sve odigrao na PC-u, ništa na kutiji jer je bogohulje igrati ovakvu igru na nečemu takvom). C2 je korak nazad, ali sa C3 planiraju da se vrate.

Razrušen New York koji je obrastao džunglom i još pored svega, open world, kao što je bio Far Cry 1. Ne vidim ništa bolje od toga ove godine :slight_smile:

Stvarno 100 ljudi, 100 cudi. Ja sam je doslovno presao samo da je mogu izbrisati sa HDD-a :slight_smile:

:smiley:

Eto, npr oko mene ljudi svi koji se klanjaju Crysis serijalu. Mene je dvojka razočarala, ali me je kec oduvao, isto kao i Far Cry kada je izašao.

Sto je bogohulje…ja sam i Crysis 1 i 2 presao na boxu i oba su bila odlicna,pogotovu prvi a za Far Cry-eve mi je jako zao sto sam ih odigrao na komodoru sa nekom fail grafikom (komp mi je teska kanta xD) i planiram drugi deo koji je po meni losiji nego prvi da opet odigram samo na boxu…ne vredi ja sam navikao na controler pa makar to bio i fps nemam osecaj kada igram na misu i nema achivose,ne znam nekako mi je kao da nisam ni presao igru kada je predjem na pc-u.

News: Crysis 3 confirmed: Box art appears on Origin - ComputerAndVideoGames.com

Crysis 2 je bio razocarenje, po osecaju napucavanja, glupom AI, pa i grafici koja je bila losija od prvog dela.

Ja da se pitam ja bi zadržo sve elemente Far Cray samo bi to upakovo u najnoviju grafiku .maltene nebi ništa dodavo novo.
Po meni ono glupo odelo je čist promašaj kao i gradska sredina u koju je Crysis 2 smešten. Em što je priča sa vanzemaljcima mnogo površna svedena na uobičajne klišeje nema one prave teorije zavere.
U pogledu grafike skoro igranje svake nove igre na današnjim konzolama je bogohuljenje vreme ih je pregazilo totalno, svidelo se to nekome ili ne.

Sve zavisi ja kada igram na xbox-u udaljen sam nekih 2 metra i sa te razdaljine ne primecujem sto je igra u menjoj rez nego pc verzija a iskreno i ne zanima.

Sto se tice Crysis-a definitivno potpuni promasaj sa okruzenjem u drugom delu igra je izgubila onaj open world i ispala kao neki CoD…