Novi Xbox će imati Blu-Ray i neće čitati polovne igre?

Kotaku-ov veran MS izvor je rekao da će novi Xbox imati u sebi Blu-Ray, i da neće čitati polovne original igre. Nije rečeno kako će se to uraditi, ali će verovatno svaka igra biti vezana za jedan Xbox LIVE nalog, pa će tako sprečiti prodaju polovnih igara.
Microsoft takođe planira da isporučuje novi Xbox sa novim Kinectom(2?), koji će u sebi imati ugrađen procesor da bi bolje snimao pokrete, što je trebalo da već bude u prvom Kinectu.
Izlazak novog Xbox-a se planira za kasnu 2013.
Source:
Sources: The Next Xbox Will Play Blu-Ray, May Not Play Used Games (And Will Introduce Kinect 2)

Sad ce nesto kao sa Vitom biti,samo na jednom sistemu ce moci igre da se igraju?Necu nista unapred da govorim,ali te silne pare ce i da ih uniste na kraju,na svaki moguci nacin muzu,muzu i muzu…:headbang:

Ja npr. zivim u pecini a struju kradem od komsije - kako cu sad ja da verifikujem igru na uz Live account kad nemam interneta a konzola mi sluzi na offline?!

Ovo me podsjeca na one EA kodove uz svaku igru pa da bi je aktivirao na nekom drugom racunaru moras opet kupiti kod! Nema od ovoga nista! Bice neki fix velicine 6kb koji ce fini, lijepo i kulturno da odkloni ovaj problemcic

Da ba, isto ko što ja imam Windows 7 Ultimate genuine, a nisam marke platio za njega. Ju, Bože, šta ja to pričam… :smiley: Sad će SOPA da izbriše ovaj thread.

oh noes!

Mislim da c4eva vidi ovo mrtav bi bio od smeha. :slight_smile: Sta god da naprave, kralj ce biti uvek za korak ispred, dzaba im sve.

Nikad im dosta para, svake godine sve veće prihode imaju a sve su suroviji prema igračima. Ovo zvuči toliko glupo da je moguće.

Meni vec ovo kraj 2013 ne zvuci ni malo uverljivo…

Jedna rec : JTAG :wink: