Need for Speed Unbound 2.12.22

The World is Each Player’s Canvas: Graffiti comes to life in a new art style as players ride through the city equipped with a brand-new toolkit of high-energy visual and sound effects, like Burst Nitrous, which rewards players with style-based boost, reflecting how they drive.
Run the Streets: The more players race, the more heat they build up. Choose to outdrive or outsmart cops using new escape mechanics to take control of the chase to earn big rewards or even bigger consequences for getting busted.
Self-Expression and Style: Hundreds of cosmetic items including exclusive licensed gear from some of the world’s pioneering fashion innovators and custom automotive gear companies give players endless options to not only kit out their car but show off their personal style in game.
Find Freedom in the Flow: Ride to a genre-defying soundtrack of trailblazing artists from the world of hip-hop led by multi-hyphenated artist, entrepreneur, actor and fashion icon A$AP Rocky and his creative agency AWGE, including the world premiere of A$AP Rocky’s brand new track “Sh*ttin’ Me,” also featured in the reveal trailer.
Takeover Scene featuring A$AP Rocky: A$AP Rocky will appear in-game as the leader of the Takeover Scene, a new replayable precision driving mode that brings together the community to take over parts of the city and celebrate driving with style over pure speed. AWGE also functioned as creative consultants on the game.
Everyone who preorders Need for Speed Unbound by November 29 will get in-game content, including decals, a license plate, banner artwork, and $150,000 worth of in-game currency.

Kako jedu govna, nfs proslavio criterion? Verovatno pise neko ko nije bio rodjen kad se igrao burnout

3 Likes

Kao da su neki anonimusi a ne dokazani tim

1 Like

Desiće se ista stvar kao i sa svakim nfs naslovom od 2010. pa nadalje. Pogotovo sa zadnja tri dela. Svi ovi naloženi ameri je nahaypuju, izdele silne lajkove na trailer koji još ni ne izađe (i onda ea može da se loži kako imaju preglede i lajkove na trailer, to rade svaki put) svi brane igru kako će da bude odlična bla, bla i kako niko od nas ne zna šta priča jer je niko nije ni igrao još.
I onda igra izađe sa jedva 30ak automobila, praznim i mrtvim gradom, očajnim soundtrack-om i osrednjom grafikom bez ikakvog dodatnog sadržaja i ekspanzija, i imaće podršku 3 meseca dok ne kažu da je igra u kanalu, mrtva i da se prebacuju na sledeći projekat. E da, i sa deluxe verzijom koja donosi plafon još dva automobila i nešto keša u garaži. I onda će svi ovi streameri koji su branili igru kao i svaki put, da počnu da je pljuju i da pričaju sve ono što smo mi od starta znali. Daj Bože da grešim jer je Criterion preuzeo projekat ali sumnjam jer ni oni više ne znaju gde biju. Jedino šta može da spasi ovaj serijal je da prepuste igru u ruke ljudima iz Codemasters-a koji mogu da im srede upravljanje i kontrolu automobila, inerciju itd, bez onog brake to drift sranja koji nit smrdi nit miriše u ovoj igri, a da ljudi iz Criterion-a budu zaduženi samo za sudare i taj haos i to je to. Nfs Hot Pursuit iz 2010. mi je bio top sa onim gadget-ima kao racer i kao pandur pa to klanje u toku trke, ali sada to ne mogu da izvedu.
Grad prazan, putevi uski, upravljanje loše i jedva se skrene bez da se pošteno očeša zid… Plus što su bogaoca smorili više sa onom kišom, naložili se kako im igra izgleda lepše noću dok pada kiša sa refleksijama od mokrog asfalta pa sad kiša pada i kad je sunce, i kad budžiš kola u garaži, kad si u opcijama i tamo pada kiša… Sunčan dan traje 4 minuta i onda kreće kiša i dan izgleda kao da igram Silent Hill.
Ajde pa da bude da grešim ali ovo vrišti ocenu 8 max i to jedva. Jedino vredno pomena je vizuelna kostumizacija automobila, wide body kit’s i sl, u tome su još dobri.

2 Likes

Onaj retardirani film “paklene ulice” su upropastile NFS.
Od Indija-stil kola do jos gore muzike.
Kada bi se NFS vratio korenima onda mozda bude nesto.

Nek lepo criterion napravi novi burnout koji ne mora da bude open world kao paradise, a i moze samo nek rese bolje navodjenje kroz trke a ne ko u paradise kad ides 900 na sat pa ti trepce tablica sa imenom ulice gde treba da skrenes. Ko to vidi boktejebo

8 Likes

Koliko me to nerviralo,bolje je rešenje u revenge koji mi je i danas najbolji burnout

1 Like

Što je nagore oni i dalje žive kao da nema konkurencije a Forza horizon je sad kralj tih arkada ostalo je boranija koja je čak i bolja od nfs npr the crew

Bukvalno bolje novi Burnout, imao bih veci hype za tu igru nego za ovo smece. Tamo moze brake to drift jer ide za onakvu ludnicu od igre, a otvoren svet i ne mora sto se mene tice. Nekad me cak i zamara da se vozam po gradu od trke do trke, pa jos ako me startuje murija u medjuvremenu… Svakako su najbolje Burnout igre Takedown i Revenge po meni.

@marko_gts Meni je Underground serijal i Most Wanted zajedno sa Hot Pursuit 2 i Hot Pursuit iz 2010 najjace nfs igre. A Underground je bas i nastao iz F & F serijala. Pre toga kostumizacija automobila nije ni postojala osim da se promeni boja. A i gomila drugih igara iz tog perioda su sve furale taj fazon, neonke pod sasijom, menjaju se spojleri, ozvucenje, branici, felne, jednostavno je takav period bio od 2003. do 2006 - 7. godine. Nemam nista protiv toga, sto se mene tice nek urade remake Undergrounda i udaram preorder odmah.

@SlobeX Dirt je odlicna arkadna voznja, Grid isto nije los, Cars 3 je isto otisao malo u arkade za razliku od prva dva dela, Asseto Corsa se pegla na pc-u sa modovima koliko vidim na netu i u trenucima izgleda fotorealisticno. Ima odlicnih voznji, igrao sam sve zivo. Takodje Midnight Club LA kida kako je dobro uradjen iako je stara igra, ali Nfs je spao bukvalno na dno liste. EA samo sahranjuje odlicne fransize, a imaju sve sto im treba nego su nesposobni. Dva dana samo da sednu i da procesljaju internet i sta fanovi zele, da pogledaju konkurenciju i ispitaju trziste i bice im jasno, ali ko zna kakve njuske tu donose odluke koji veze sa zivotom nemaju o gamingu.

1 Like

Mora da si onda mladji od mene dosta :grin:
Jos kako je bilo. Ima sta da se radi na kolima ali to zahteva vise truda oko igrice.
Menjas delove time i karakteristike.
A to sa neonkama i spojlerima je :face_vomiting: nehigijensko naselje pod Gazelom style :grin:

1 Like

Jbg, druga vremena bejaše :joy: Stavljali se tribali sa strane, neonke pod haubu, u gepek, ispod šasije, jedva sam čekao da otključam otvaranje vrata nagore za moju Hondicu Civic :joy: Ali sadmislim da u životu to ne bih stavio na svoj auto, ali tada je bilo kul. :joy:

1 Like

Jbg meni se iskreno ni tada nije nesto svidjalo. Vise sam uvek voleo diskretno i snazno.

1 Like

Ja još od tih arkadnih vožnji mogu samo Dirt, sve ostalo mi je meh. Dirt ima finu osjetljivost kontrola koju nema ni Forza, kad vozim Dirt stvarno se osjećam kao reli vozač a to je valjda poenta svega.

NFS da bi postao makar sjenka bivšeg velikana mora dobro da poradi na priči, gameplayu, grafici, kontrolama (upravljivosti) i manje-više zvuku. Tj. treba da bace to nešto što prave ako je iole bazirano na prošlim igrama i da se vrate korijenima. Naravno da od tog nema ništa.

Burnout Paradise je jedna od trkačkih igara u kojoj sam najviše uživao u životu, sve je bilo potaman osim onih drift trka, to mi je bio žešći smor. Drag races su bile vrh. Ne bih imao ništa protiv da dobijemo nastavak na tom tragu pa makar se zvao i NFS: Burnout.

1 Like

Tada sam budzio kola. Bas sam bio u tom fazonu. Muzika itd… spucao sam para zlo u kola.
Ali ja ne volim “ne higijensko naselje stil” :rofl:
Ja sam radio na mehanici, sve ono sto se ne vidi golim okom.
Samo sam u muziku spicio lagano preko 2000+€