Nove teme za sumiranje serijala

Kao što većina zna, već par meseci sam radio na sumiranju Halo serijala, najpre video igara, vremenom ću dopuniti i sa ostalim stvarima poput stripova i knjiga, ali je za sad “gotova” po pitanju video igara. Bilo je zabavno meni, a izgleda i drugim članovima ovog foruma.

Nameravam da napravim još koju ovakvu temu, ali sam shvatio da ovakve teme nisu tako lake za jednu osobu, zato želim da u budućnosti sarađujemo kao forum na ovakvim temama za neke od popularnih serijala, da bi se malo podsetili i nahajpovali pred izlazak novih delova nama omiljenih serijala.

Sledeće teme ne moraju da budu baš onoliko detaljne kao za Halo, dovoljno je neko sumiranje bitnih događaja u igrama, ako se stigne i dodatnih materijala poput serija, knjiga, stripova, itd. super, ako ne, nema veze, igre su najbitnije.

Elem, prvi serijal koji bi voleo da obradimo jeste Gears Of War, pošto je dosta ljudi na ovom forumu igralo ove igre.

Najbolje bi bilo ako bi se javila još tri ili četri dobrovoljca koji bi pokrili po jednu igru, a stripove i knjige ako budemo imali volje i vremena.

Da li ima zainteresovanih za ovako nešto? Nakon Gears Of War bi mogli da odradimo Uncharted, God Of War ili Legend Of Zelda, da malo promenimo žanr i platformu.

Znači, treba da se obrade Gears Of War, Gears Of War 2, Gears Of War 3 i Gears Of War Judgment. Ima li nekog voljnog da se pridruži ovoj zabavi? :slight_smile:

Započeo sam sa Gears Of War temom, i kao što sam tamo rekao, ako neko ima neki predlog, savet, primedbu, ili želi da mi se pridruži, neka se samo javi. Tema se nalazi ovde: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=14981&p=267868#post267868

Meni pada na pamet Bioshock i Mass Effect al do decembra bukvalno nemam vremena. Ako neko hoce nek preuzme slobodno.

Bilo bi kul za tako neki serijal, pogotovu za ME zbog novog dela :slight_smile: Ako hoćeš, slobodno, za Bioshock bi mogao da ti pomognem i napišem za drugi deo, ali ME nisam igrao nijedan. Nijedna tema nije goruća jer je većina igara koje imaju koliko - toliko povezanu priču već izašlo :slight_smile:

Ne bi bilo lose tipa da se napravi poseban podforum u kome bi pravili clanovi teme o prepricanoj prici , a admini odobravali , evo recimo meni pada na pamet GTA San Andreas… Ne mogu obecati nista ali verovatnu cu napraviti za njega :slight_smile: