Na japanskom eShopu ne rade naše kartice. Prebacio sam se na Taiwan i uredno preorderovao Star Fox.
Rade naše kartice na tajvanskom eshopu? Ja kupim šta mi treba na amazon.jp i onda samo aktiviram.
Bilo koja nova igra je tipa 35-40 evra.
Je li prolazi kupovina tako? Kupujes digitalu? Ja sam u zadnjih par mjeseci bacio doslovno pare na Switch 2 igre, zavrsio samo Bananzu i kao igram Cyberpunk.
Meni nikakav problem, kupim kod na amazonu, stigne kroz par minuta ako i toliko. Ne mora ni da se pravi drugi nalog, bukvalno prebaciš svoj na japan, uradiš redeem i vratiš regiju.
U najgorem slučaju će možda da te izloguje sa switcha pa moraš ponovo da se uloguješ.
Za sad nemam problema sa digitalnim jer sam uzeo sd karticu, doduše samo od 256gb. Videćemo kad dođem do limita tu, mada nintendo ekskluzive nisu nešto preterano velike.
Bukvalno, kupujte na japanskom Amazonu. Ne može povoljnije.
Ja iako sam svuda za digitalu, na Switchu su mi fizicke kopije brutalne
Jeste, ali kad su skoro duplo skuplje ne ide.
Znam, ali ne kupujem toliko cesto igre, pa mi je i “okej”
Ćao ljudi, da li neko prima još jednog člana u NSO + Expansion Pack Family grupu? Zainteresovan sam da se priključim i učestvujem u troškovima. Hvala!
Pozdrav svima.
Uzeo sam Switch 2 pa bih voleo ako neko moze ukratko koja regija ili neki nacin da se prodje jeftinije za neke igrice.
Hvala ![]()
https://eshop-prices.com/ is your friend.
Možeš da šaltaš regione kao na Xboxu, tako da vidi šta ti najviše odgovara. Japan je (uglavnom) najjeftiniji, ali koliko znam ima ograničenja kod pojedinih naslova koji dolaze samo na Japanskom jeziku itd…
Čini mi se da Japan samo dopune prolaze, mada, mogu se na Amazon.co.jp kupovati kodovi za igre. Neko je pisao skoro.
Jeste,pisali su,citao sam malo.Buni me jedino da li je vecina igara samo na japanskom ili mozda moze da se promeni jezik ako se uzme sa amazona.
Nisam uzimao.
@newvnja imaš poruku u inboxu.
Odigrao sam 4 misije u igri Star Fox. Sta znam- razbibriga. Da ne donosim rano zakljucke, jeste zabavna ali nista spec iskreno.
Jel moze neka mova igra a?
Jel igra neko Splatoon Raiders?
Ja sam uzeo na launchu, i instant se zaljubio u serijal.
Onda sam skontao da mi je Splatoon naj-preorderovanija igra uz Halo i Gears ikad![]()
Igra je jako zarazna, u suštini ima jak endgame, slično kao Monster Hunter. Mnogo oružja, bezbroj upgrade i mogućnosti i meni najbolje od svega što možeš da uzmeš i odigraš jedan Raid za 3-4-5 minuta a možeš i da sediš 2h da proleti.
Najprijatnije iznenadjenje u zadnjih nekoliko godina čak možda za mene.
Velike preporuke za ljubitelje ovakvih grind igara.