Ne svidja mi se koncept opcenito, pored nadmoci stream-a direkt sa servera… Shield, Vita s pristupom na net pomocu koje stream-as igre sa Ps4, itd… Pored svega toga, ovo mi se ne cini kao najbriljantija stvar na trzistu… But hey, nisam marketinski strucnjak, mozda i uspiju.
Jedva čekam da EA, Activision, Rockstar, Bethesda, CD Project RED, kao i još milion drugih propadnu jer ne igram njihove igre Am I doing this right?
Ali čekaj, pominješ da je stream potencijalno bolje rešenje, gde imaš mnogo više spoljnjih faktora koji bi mogli da ti utiču na igru? Nemaš interneta, nema streama. Zajebava ti internet, te ti izaiva lag. Zajebavaju serveri. U toku je neki veliki update. Ovde toga ne bi bilo. Bukvalno je Plug And Play. Šta misliš da tu ne štima?
Jedva čekam da EA, Activision, Rockstar, Bethesda, CD Project RED, kao i još milion drugih propadnu jer ne igram njihove igre Am I doing this right? [/quote]
Amm… Baza igraca samo za Activision prevazilazi ukupan broj ljudi koji igraju samo Nintendo x2.
Tako da, stvarno, ne vidim smisao tvoje komparacije vezane za tu tvrdnju?
A sto se tice “spoljnih faktora”… U jednu ruku se slazem. Zelim da sam u mogucnosti da igram offline, makar se nalazio na sjevernom polu. A s druge strane i zelim 24/7 konekciju, radi konstantnih update-a i opcenitog poboljsavanja usluge. Sto i dobivam sa Vita/Ps4 kombinacijom… Igram ciKu sta hocu, kada sam negdje, mogu pristupiti svom Ps4. T
Joj Daemone… Pa ruku na srce, ako im baza igraca padne, ko ce im kupovat konzole? Sjeti se sta bi sa Wii U. Damn son… I s ovim ne branim CoD PG+3 vrtic bazu
Sto se mene tice, nek izbace Monster Hunter vrijedan kupovine konzole, I’m in!
Zaboravi, neke šale su Hit and Miss, ova je izgleda bila Epic Miss A jesi li pogledao MH 3 ultimate, 4 ili Generations? Tako nešto će verovatno biti za NX.