Network unlock za Samsung GT S5610 - jel neko moze da nabavi kod?

Ocuh danas nabavio mami ovaj telefon, medjutim zakljucan je na mts mrezu, jel zna neko kako da provalim kod ili nesto slicno?

placanjem dobijes code, ako postoji sansa i software-sko resenje mora biti root-ovan, pogledaj XDA developers.

ja sam za Galaxy S2 nasao app, do duse ne na palystore, apk file, zove se GalaxyUnlock samo, ima 3 vrste, ovaj je neki ruski valjda, otkljuca ga za 1 sekundu, ovi drugi vrte neke gluposti po 45 min i ne urade nista, jedan je do duse odradio tether unlock (cim ga resetujes on lockovan opet), dok je ovaj otkljucao instant i za sva vremena, cak sam i romove menjao ostaje otkljucan

vidi na Android, Windows Phone, and Windows Mobile Development News, Information, and Howtos - XDA Developers

Ovo cudo nema android, to je neki sklj telefon sa sve old schoold tastaturom.

eee onda ne znam :slight_smile: to nisam video odavno heheh a i ne secam se kako se otkljucavaju, neki su pre isli na boxeve pa drnda box dok ne nadje kod, sada verovanto ide sve online ili na kompu gde graficke karte jure kod slicno kao bitcoin kopanje, uposljavaju se one jer brze nadju

Ono, trazim vec satima i nista ne nalazim, sve sto nalecem je za samsung galaxy i ostale Android telefone. Valjda ce nesto naleteti. :slight_smile:

Idi u neki servis verujem da je oko 500din, nema sanse da nadjes ili otkljucas free, mozda kod bude jeftiniji od servisa pogledaj online.

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Kontam da cu to i uciniti, prekopao sam sve zivo i nigde nista.

Moze lock (ili kanta). :slight_smile: