Netflix's The Witcher Casts Henry Cavill as Geralt - IGN

:joy:

Kakav epic fail

Fail? Šta znam, meni je lik ok a i kaže da drugi put prelazi Witchera III jer je baš želeo ulogu.

1 Like

Prešao sam ga i ja dva puta i takođe želim ulogu, ali to ne znači da treba i da je dobijem. Možda on odradi ulogu vrhunski, ali realno da mogu da biram glumca koji će tumačiti Geralta on mi ne bi ni pao na pamet. Ne ide nikako.

Nicolaj Coster Waldau 7furz89oznj01

1 Like

Ma Mads

1 Like

Nije mi superman za Witcher ulogu nikako.
Od kako su najavili seriju nekako mi je Mads bio ko stvoren za nju, posebno posle uloge u Doctor Strange.
Cak mi je i jednoruki Lanister bolji izbor.

Zivi bili pa videli ko ce na kraju biti - Witcher.

I za Heath Ledger-a su govorili da ce ocajno odglumeti Joker-a :slight_smile:

2 Likes

Bice Henry dobar ne sumnjam.

Ako cemo realno po meni je Anson Mount potpuna pobeda

image

Hmm… Ne znam, meni bi ovaj lik bio apsolutni promasaj za ulogu. Kao pojava ga ne gotivim nesto, a i kontam da nije nesto fizicki spreman da bude Witcher, plus sto u licu bas ne podseca nimalo na Geralta pocev od usta, pa do nosa itd… A i realno vecina njih sa malo duzom kosom moze biti Geralt jer se kosa farba u belo - svako moze da pusti bradu koji bi isto farbali u belo, a oci su nebitne jer svakako idu sociva u boji tako da mozda “superman” i nije toliko los izbor s obzirom da ima gradju i sve to. Fotoshopom svakog glumca mozemo da pretvorimo u koga god lika iz igre. Kad su Jason-a Momou pretvorili u Kratosa (sto bi mozda i bilo ok) :smile:

Previše se vezujete za Geralta iz igara a ne iz knjiga. Jasno je da mora biti ‘white wolf’ ali tu bi trebala da prestane svaka sličnost sa izgledom lika iz igre. Duga bela kosa i žute oči su najkarakterističnije odlike Geralta. Staviš to na svakog glumca i već si 90% dobio lik Geralta od Rivie. Video igre su ga dočarale na određeni način, zašto ne bi serija uradila svoju verziju. Mislim, sigurno neće biti ljubičaste kose i sa naočarima…

1 Like

Sebastian Cavazza, isti Geralt:

Ali kao što kaže @robotnjik bitno je da scenario, gluma (kasting) budu odlični i biće to vrh.

1 Like

Gledao Shameless juče na tv, ovaj bi bio idealan.

Dosta ljudi nije citalo knjige tako da kontam da bi momentalno napljuvali seriju cim bi videli da lik ne podseca na ovog u igri. Nazalost u takvom vremenu zivimo.

Evo i kako izgleda Geralt u knjigama.

Geralt ne moze da izgleda u knjigama :slight_smile: Izgleda onako kako ga je nacrtao autor korica… Ne mora da ima veze sa onim sto je Sapkovski zamislio, ali ga je verovatno vec na neki nacin opisao pa na osnovu toga razliciti umetnici mogu imati razlicite vizije.

Prema karakteru Witchera, nekako mi najvise lezi Waldau, bio bi vrh da njega ubede za ulogu ali je i Supermen isto tako ok izbor, svi su oni glumci i mogu donekle da se transformisu prema ulozi a ako je jos i fan igara verovatno ce se jos bolje uziveti u ulogu. :slight_smile:

2 Likes

Kad je Zack Snyder zvao Henryja da mu javi da je dobio ulogu Supermana ovaj mu odbio poziv jer je bio u Raidu u WoW-u :smiley:

True story :smiley:

2 Likes

Car :slight_smile: Podrska za fellow gamera onda.

Mozda kad pusti kosu moze fino da pane sto znamo, znaju oni sto su ga izabrali.
Pustite da vidimo finalni izgled pa onda da komentarisemo.