Isto kao i ti ![]()
Zavrsio si mi znao sam. Reko si dobar je decko, da ne zailazimo u sitne detalje ![]()
Kako 5e, kad je 4k 10e, sa nasim nalogom. Barem ja toliko placam
Ovo je dobro pitanje.. npr imam HBO u okviru Yettel mobilnog paketa.
Ali da. To spajanje ce trajati barem 1-2god.
Da odmah napisem koje cemo saopstenje na kraju dobiti.
Ovako nekako uz jos neko korpo/derpe(karakterna osobina) izraze:
U cilju poboljsanja korisnickog iskustva podigli smo simolicno cenu za samo 100% i sada mozete nesmetano uzivati u vasem omiljenom sadrzaju. ![]()
Kada i gde sam pomenuo 4K? ![]()
Nisi pomenuo, ali po meni je 4k standard u 2025., ne bih ni razmatrao pakete koji nude manje, ali ok, svakom svoje
Ne gledam Netflix, ne zanimaju me filmovi/serije. Deca gledaju crtane itd. Tako da je 4K nebitan.
Netflix može biti i 3 dinara kada na njemu ne znam kada sam poslednji put gledao nešto kvalitetno.
Vala baš, sad sa završetkom Stranger Thingsa, ostali su i bez nekih zvučnih i koliko toliko dugotrajnih naslova.
Bukvalno sveli se na štancanje ekspres zabave, izbace jednu sezonu i otkažu seriju i tako u krug.
I Stranger Things serijal se ofucao. Elem, biće deset novih Squid Games spinoff projekata
.
Ide i spinoff na stranger things… najavili.
Ko ce pobogu gledati maggie wheeler kako istrazuje?
Inace CEO Netflixa je vec u neku ruku izjavio da ce period izmedju izlaska filma u bioskopu i dolaska na stream (citaj torrent) biti dobrano skracen, cim se docepaju warnera.
Meni je Netflix 15 puta bolji od hbo. Kad vidim sex and the citi i sl sranja, naježim se.
Netflix mi ima mnogo bolji sadržaj, hbo bih otkazao odavno da ga ne plaćam 500 din.
Sori brt, ali naspram čuvenog Home Box Office-a, Netflix izgleda kao brainrot.
Ovo čak nije ni nepopularno mišljenje (koje ja ugl imam).
Netflix ti je možda samo sadržajniji i možeš u pola noći da ga pustiš i brainrotuješ uz grickalice, dok na HBO uglavnom ciljano ideš da pogledaš nešto… quality over quantity.
Sustinski se svodi na to ko sta voli, a o ukusima ne vredi raspravljati.
Meni je licno Aple TV+ najbolji, Ima najludji izbor SF serija ali kad se sve premeri, Netflix i dalje zakon, i po kvalitetu i po kvantitetu.
“Nema nista dobro na Netflixu” stvarno tesko prihvatam
Problemi prvog sveta par ekselans.
Naprotiv, ja ne gledam sve i svašta. Jako sam izbirljiv i težak da krenem da gledam nešto i svaka čast ko može da bindžuje sve i svašta. Pogotovo ne brainrot gluposti nego jednostavno istorijske drame koje oni imaju su mi mnogo bolje od bilo čega što hbo nudi.
Spartacus, Vikinzi, The Last Kingdom, Knightfall, razni dokumentarci o samurajima itd, itd. Da ne pričam o animiranim stvarima poput Klaus, Arcane i sl. To su neke stvari koje ja volim da gledam, sve je stvar ukusa na kraju ali meni Netflix vrši posao itekako.
Reasonable.
Što kaže @padawan ne vredi ni raspravljati, ukusi jesu različiti, ali ja samo govorim o generalnom kvalitetu ‘ekskluziva’ i budžetu istih… ali definitivno postoje ljudi koji nikad u životu ne bi pogledali GoT, House of Dragon, Westworld, The Last of Us, Euforija, True Blood, The Leftovers, Dune… itd itd ![]()
Kakve sve planine govana nabrajaš pod kvalitet, a ne navedeš (kada već nabrajaš) The Wire, Band of Brothers, The Sopranos, True Detective itd.
woke sam lol
Ma nabrojah relativno novije stvari.