Need for speed Undercover opis

Producentska kuca EA je tradicionalno i prosle godine izbacila novi nastavak njihovog serijala Need for speed. Ovaj nastavak pod imenom Undercover trebalo je da popravi utisak proslih Need for speed igara, jer je svake godine njihova igra iz seriala dobijala sve manje i manje ocene (Most Wanted 83/100, Carbon 78/100, Pro Street 72/100). Odlucili su da u ovu igru ubace i zive glumce medju kojima je od poznatijih Maggie Q(poznata po svojoj ulozi u filmu ‘‘Die hard’’).Medjutim gluma nije bila jedina stvar koja je falila igri.Ali je EA pokusavao sto je vise moguce da izbegne popravku samog gameplay-a te je zbog toga ubacio i veliki broj automobila medju kojima su i modeli Porsche-a, Lamborghini-a, Mitshubishi-a i mnogo drugih. Posto su potrosili ovolike pare na licence za automobile nije ostalo puno novca za muziku,pricu i tekstove, te se cesto desava da se ponavlja muzika,prica je jadna pa cak i na prvi pogled, a tekstovi koji koriste glavni likovi u igri su vec korisceni u hiljade i hiljade Holivudskih Sve u svemu kada se sagleda dobije se jedna veoma losa igra koja se izvlaci na ime serijala i veliki broj automobila, tako je i objasnjena ocena koju su joj da li kriticari 64.5…
Ocene igara preuzete sa sajta www.gamerankings.com
Evo malo screenshotova (preuzeti sa sajta www.tothegame.com):
[URL=http://img31.imageshack.us/i/screen3smallh.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen2small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen4small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen5small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen6small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen7small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen8small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen9small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen10small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen11small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen12small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen13small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen14small.jpg/][URL=http://img31.imageshack.us/i/screen15small.jpg/]

Lepo objasnjeno na cega ea baca pare umesto da unapredjuje gameplay :slight_smile:

Izvini ali ovo nije opis i ovo nisu screenshotovi.

Kako nije?Kako nisu?

Oces vece screenshotove da stavim?
edit:uostalom, ja sam rekao da cu se potruditi sto bolje da uradim…

Ovako treba da izgleda jedan opis:

http://www.gs.rs/index.php/opisi/317-socom-confrontation

Screenshotove si dobro stavio u drugim temama…

Mislim da je Prle samo hteo da da neki opsirniji licni utisak dok ovo sto si ti linkovao je full recenzija.Baci oko na robotnjikov opis gears of war 1 i jos smo nesto cini mi se imali.Inace u planu je da se ubace i punokrvne recenzije koje ce imati potrebnu dinamiku da ne budu predugacke ali da ubadaju sustinu.

Prki ja cenim tvoj trud.:slight_smile:

OK, moja greska onda jer sam ja shvatio da se traze pravi opisi a ne utisci od par recenica.

odličan sajt! drago mi je da ima još entuzijasta na ovom planu.

Od septembra ćemo i mi krenuti sa recenzijama, kratkim i sažetim, a dovoljno informativnim da kažu nešto više o igrama.

Hm, thumbnailovi koji vode na thumbnailove?

poenta thumbnaila jeste da prikaže malu sličicu, na koju kada se klikne vodi te na originalnu verziju.

npr

jeste malo više posla, ali to je ono što nam treba ako su slike šire od 600 px.

Na photobucketu, ispod slike koju si uploadovao (ili dao direktan link do slike) postoje dodatne opcije za linkovanje, između ostalih i ova, gore prikazana “Clickable Thumbnail”

Ok,ali ovo mi je prvi put da pisem ovako nesto, prvi put da uploadujem slike, uostalom, ovo mi je prvi forum:o
Ako budem jos nesto pisao, svakako cu se potrudim da ispunim vase zahteve…
@Bauer91
Par recenica???:confused:

Pa i nije bas. Ja inace nemam veze sa tim sajtom, nego je drugar napisao taj i jos par opisa koji su stvarno kvalitetni pa sam hteo da pokazem na sta treba da lici prava recenzija.

Da, trebalo bi da ipak bude malo duze (ali naravno vazniji je kvalitet nego kvanitet). Procitaj ovaj opis gore i mislim da ces i sam shvatiti u cemu je razlika.

Da, sada gledam, postavljen je na Joomli a template je prerađen. Ok, šta je tu je, dovijaju se ljudi na sve načine da imaju lep i koristan portal, samo što taj sistem i nije baš za tu namenu.

Pa shvatam da je trebalo duze, ali shvati i ti, ja sam pisao 5 opisa i 5 najava…Moralo je tako, da sam pisao duze ne bih stigao za danas da zavrsim…
p.s. nisam bas knjizevno potkovan, pa sam izraze trazio po glavi po pola sata:D

Lektire FTW :D:D