Izuzevši solidni Most Wanted i prošlogodišnji Shift, slobodno mogu da kažem da mi je NFS: Hot Pursuit 2 bio zadnji dobar NFS koji sam igrao. I evo 8 godina posle majstori za suludu vožnju Criterion dobili su od velikog tate (who goes by the name of EA) dozvolu da naprave remake.
Ponovo se vraćamo na užareni asfalt koji žudi za mazohističkim brzinama. Ali ovaj put uz pratnju NFS finest.
Igra uvodi jednistveni XP sistem ovde nazvan bounty koji se dobija pogadjate, suludom vožnjom. Tu se podrazumeva standardna vožnja pogrešnom trakom, krljanje ostalih protivnika kao i izvlačenje maksimuma iz vašeg ljubimca. Dodati su i powerup - ovi, koji će biti raspoređeni na D-Padu, koji variraju od poziva helikoptera da prati osumnjičenog, postavljanje blokade na putu, onesposobljavanje mini mape pa čak i elektromagnetni blast koji zaustavlja protivničko vozilo.
Iako Criterion nije puno pokazao offline deo igre koji će sigurno biti dobar, online mod je ono čemu se najviše nadaju. Uvodjenjem Autolog socijalne mreže, ovo će biti nešto totalno drugačije (pogledajte prvi trejler dole). Autolog automatski vuče sve informacije o trkama i achievementima vaših Xbox drugara, i preporučuje vam svakakve challenge-e zasnovane na njihovim aktivnostima. Takodje je uveden i tzv. Live feed, koji jako liči na Twitter, gde možete da se hvalite do mile volje o achivementima koje ste dobili, kao i da postavite razne fotke sa trka u kojima ste briljirali.
Igra po običaju izlazi za sve postojeće platforme a za Xbox360 nam dolazi 16.novembra 2010. godine
Zasto da idem na drugi forum ? Nevidim neki problem u mom ranijem postu, osim sto sam rekao da cu igrati na ps3 jer mi vise odgovara zbog online komunikacije i psn je besplatan.
Ako zbog ovog posta treba da idem na drugi forum ok ali, nisam primetio da je ikome nesto zasmetalo(osim tebi verovatno) u mom postovanju?
Po cemu to zakljucujes? Na serijalu radi Criterion koji se do sada dokazao 1000 puta,grafika izgleda odlicno,a o gameplayu da ne pricam…13-ogodisnji klinac mi se ne cini bas kompetentan za ocjenjivanje jedne igre…:ne:
A ti se cinis? Treba hejtere sa ovog foruma smiriti…
NFS serijal ide sve nizbrdo i nizbrdo, suocimo se sa tim, ponestalo im je ideja. Od Most Wanteda sve je islo na losije (duzina Carbona, a i manjak maste bosova), Pro Street i ostali, tek je Shift nesto malo popravio ali to vise ne lici uopste na NFS. Svi od Most Wanteda pa do Shifta su se svercovali na staru slavu. Nadam se da ovde nece biti taj slucaj.
Pazi momak,na ovom dijelu radi potpuno novi studio tako da nema potrebe da donosis nagle zakljucke…a nisam hejter,samo treba smanjiti ego nekih klinjobera ovdje koji se prave pametni…a i zavrsio sam svaki NFS koji je izasao jos od Hot Pursuit 2…