Need for Speed Hot Pursuit Remastered

3 Likes

Da li sam ja jedini kome ovo deluje smesno?

4 Likes

Bolje da su uradili remaster Underground 2, ili starog Most Wanted-a

6 Likes

da li je ovo iko tražio? :joy:

1 Like

Nobody:

EA: Here is a Hot Pursuit Remastered!

:joy:

10 Likes

Jesam ja jedini koji nikada nije čuo za ovaj deo u opšte?

Ovaj deo jeste odličan i poslednji dobar nfs po meni. Uživao sam uz ovaj deo, adrenalin piči samo tako. Ali remaster je nepotreban jer je odlično izgledao i onda, pogotovo što ne vidim nikakav napredak u grafici. A trailer je očaj živi, ali očaj.

5 Likes

Zadnje vreme.doslo kada ni glupavu voznju ne mogu vise da naprave nego se krece stare i prodaju ko nove. Pa to nije bilo od kada postoje igrice! Od automata bre. Uzas.

Ja sam na 360 baš dosta igrao i ok je izgledala možda za nijansu lošije nego sad mada ja bi radije remastere undergrounda ili most wanteda

1 Like

Naravno, Underground mi je i dan danas najjači nfs :smiley: Isto i za stari Hot Pursuit, Most Wanted… Carbon nisam nešto preterano voleo tada, ali naspram svega što nam danas serviraju je i on remek delo :smiley: Soundtrak u tim igrama, ja se sećam da sam samo zbog toga igrao Underground kad nisam ni imao pojma kakva je igra. Pokrenuo je u igraonici dok sam čekao društvo za Counter Strike i kada sam čuo muziku i video automobile, nije mene CS video jedno mesec dana :joy: Inače, ovo mi je jedan od najjačih trailera za nfs generalno.

https://youtu.be/D6ouHWP0KrY

Undergroud je bio nezaboravan imao je NFS dobre igre ali sa Underground su napravili nesto extra…ali sto se tice evolucije u trkackim igrama Most Wanted je bio sam vrh…neverovatna igra…sve posle toga njegova kopija…

Bolje da su uradili remaster originalnog HP-a.

U to ime

https://youtu.be/y_z-adsJjmE

8 Likes

Isto g drugo pakovanje. Jos mi recite da ce to da prodaju? Ono kao za pare?? :rofl:

1 Like

Podigli brightnes i smanjili saturation, to je sve sto ja vidim ili sam corav… :smile: Cek su prethodni efekti kise mnogo bolji, sta rade ovi ljudi… :roll_eyes:

2 Likes

Mene bi bilo sramota da opvo platim. Jbt vredja inteligenciju :joy:

4 Likes

Sistemski zahtevi za pc sve govore.