Neće biti GeoW remaster kolekcije, novi GeoW projekat će biti objavljen na E3

Hvala Bogu, zgadili su mi se remasteri.

A Gears of War: Marcus Fenix Collection isn’t on the cards, according to Black Tusk’s studio manager.

Rod Ferguson, who’s working at the developer in charge of the next entry in the popular franchise, dashed the hopes of many gamers with his tweet, only to cause them to soar again moments later.

“I love the passion, but there’s no Marcus Fenix Collection,” he wrote. “We ARE working on other exciting Gears projects. I’ll see you at E3!”

Notice how Ferguson said “projects”, plural. As far as we know, the new Gears of War title is the only game in the works at Black Tusk, since the project it was working on prior to Microsoft handing them the reigns to the franchise was put on hiatus. Today’s tweet could suggest otherwise, however.

Of course, it’s worth noting Ferguson could simply be suggesting Black Tusk isn’t working on such a collection, or a wider anthology is being planned. Whatever the case, it looks like E3 is the place to be to find out more!

Microsoft bought the rights to the Gears of War franchise from Epic Games early last year, and handed development duties to the Vancouver-based Black Tusk Studios. The developer was already working on another franchise for Xbox One at the time; sadly, it seems that this may now have been put on ice.

Ex-Epic Games director Cliff Bleszinski also has shared his thoughts on Microsoft’s acquisition of Gears of War. “I don’t think the franchise could be in better hands,” he stated on his blog. “Gears is just as much Rod’s baby as it was mine. He’ll take good care of her.” Bleszinski will not be involved in the future of the series.

Source: http://www.ign.com/articles/2015/03/19/no-marcus-fenix-collection-says-gears-of-war-dev?abthid=550ae5b2b47d6ec132000010

Nemam nista protiv GoW kolekcije. Da je najave uz novi GoW, bilo bi odlicno…

Uz novi GeoW zvuci OK. :slight_smile: Ovako zasebno mi bzvz. Ne znam, nisam fan remastera. Plus, nisam siguran da mogu da remasterizuju sve 3 (ili 4, ako racunas Judgement) igre odjednom. Npr. 343 Studios je radio remaster Haloa 1 pa Haloa 2, i koliko tu samo posla ima da se jedna igra ispolira, a zamisli 3 ili 4 igre PA PLUS jos jedna nova.

Pa normalno da on to kaže, kada oni verovatno ne bi ni radili na remasteru. Mislim da oni nisu dovoljno veliki tim da bi radili na novoj igri i na remasteru igara istovremeno.

Pa prva 3 dijela :slight_smile: Judgement mi je meh…
Al uporedo bi bilo super. Bas nesto kontam, da najave Fallout 4 tako, i izbace nesto prije F3 i NV kao Remaster kolekciju, bio bi odlican potez. Kao i za GeoW…

Ako bi bila Marcus Fenix Collection, onda ne bi bio Judgement, kao što Reach i ODST nisu u MCC.

Dojadilo coveku da slusa o kolekciji i morao da se oglasi, ova vest je mozda potvrda da nece biti stare ekipe i marcusa fenixa u nastavku…

Sto kaze covek ti remasteri su stvarno da se coveku smuci zivot.
Pa bilo je lepo i svi smo uzivali ajde sada nesto novo. Da od tolikih miliona ne mogu da plate nekoga da smisli neku pricu kada su vec sami retardirani pa ne mogu nista pametno da smisle.
Pa da nadju 5 naduvanih likova smislili bi neku pricu da valja!
Ja bih novi deo :slight_smile:

jeste,sigurno nece biti Marcus Fenixa i Cole-Traina u novom nastavku,to je toliko logicno kao kad bi pravili Uncharted bez Nathan Drake-a… sta fali da bude remaster prva 3 dela+ nova igra,mislim da bi me to jedino nateralo da kupim novi Xbox…

[quote="“RoyalFlush:238607”]

jeste,sigurno nece biti Marcus Fenixa i Cole-Traina u novom nastavku,to je toliko logicno kao kad bi pravili Uncharted bez Nathan Drake-a… sta fali da bude remaster prva 3 dela+ nova igra,mislim da bi me to jedino nateralo da kupim novi Xbox…[/QUOTE]
Gears of war univerzum nije baziran samo na Marcusu i delti, postoji toliko toga gde priča može da ode, postoji istorija događaja koja je bogata više nego što sira publika zna, što se tiče kolekcije nije realno da će izaći. Rod je rekao da rade na projektima vezani za Gerse ali da nema kolekcije, što su mnogi okarekterisali uz sigurnu četvorku da rade na prvom delu remastera jer je 2016 deset godina od izlaska prvog dela.

Jel neko cuo ranije za Black Tusk i mislim da je za GeOW bolje da ostane u Epic Games rukama ali ipak tako je bilo i za bungie i Halo.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Black Tusk je mislim novi studio i da im je novi gears prva igra.

Sent from my SM-G313HN using Tapatalk

To je nekadasnji Microsoft Vancouver, radili su na Microsoft Flight i na nekoj neimenovanoj Kinect igri koja nikad nije izasla, tako da im je ovo prva samostalna igra koja ce da izadje u prodaju.

Sumnjam da MS nece izbaciti GOW serijal za X1… Ta igra se na 360 I vise nego prodavala, a GOW 3 se I sada igra punom parom… Ovde je samo receno da oni ne rade na tome… Ali moze da se design da to radi Epic I onako su do sada sve delove radili… Ili People can flay… Ovo je igra koja prodaje Xbox I koja ce prodavati u buducnosti… GOW 1, 2 I 3 su prodati u vise primeraka nego bilo koja PS ekskluziva I MS to ekstra dobro zna…