pozdrav ljudi…trebala bi mi jedna velika pomoć…ne znam di stavit title update najnoviji od forze 4? kopirao sam preko file share u cache…al izgleda da mi ne radi…jer sam jučer igrao na volan i kad pređe onih 270 stupnjeva mi svi crediti 0 na kraju. a to je jedan od bugova koji su popravili tim patchom za volane.može li mi netko pomoć kako staviti title update molim vas? hvala
Skini program Horizon, ustekaj usb, kad otvoris program videces opciju title updates, tu ubacujes title updatove. kad ubacis title update ustekaj usb u konzolu, ides na system settings/memory/memory unit/games, odaberes title update koji si ubacio, ides na move i prebacis na hdd.
A kako se ubacuje title update preko ftp-a, preko total commandera. U koji folder? Imam title update za split second i nemam pojma gde ide. Imam dva foldera, jedan TU for Media ID = [1D143666] - RF i drugi TU for Media ID = [2E1CBB62] - PAL i nemam pojma sta to znaci.
a zasto ne povezes lepo mrezni kabal u konzolu, odes na split second stisnes Y i ides na Download Title Update pa ako ima ima ako ne nikom nista…
media id ti je bas to sto jeste media id igre, obicno je igra u Content/16nule folderu pod tim media id-em stavljena
npr forza 4 je 4D530910 i pod tim folderom u content sve imas o njoj i u taj folder sve ubacujes
TU mozes da ubacujes sve u FSD folder manuelno znaci, FSD/Data/Title Updates samo kopiraj tu idi na Y na igru pa title updates i trebalo bi da ga vidi
Povezao sam. Ali nisam znao da moze tako, to sa Y. Skinuo sam neki DLC za split second i bio je taj TU unutra.
A kad pomenu forzu…rekao si mi da je drugi disk ustvari dlc…znaci ono sto je u content folderu cepam na interni a media folder u sami folder igre na eksternom hardu?
aj leba ti poljubim sta je bre svima sa tom forzom
slusaj sad 'vamo objasnicu sto prostije u koracima sta da uradis
Forza 4 disk 1
Xbox Backup Creator-im extractuj igru u folder Forza 4 na primer, kad to odradis taj folder kopiraj u GAMES na externom ili internom kako tebi volja
Fozca 4 Disk 2
Xbox Backup Creator-om extractuj gde HOCES, e sad u tom folderu gde se extractuje dobijas content/000000000000/4D530910/000002 (lupao sam nule ali skontao si), to sve ti ide na INTERNI hdd u istu putanju, vrlo je lagano i prosto, cela mustra je u tome
evo i slika sta samo da prebacis na interni resto od foldera obrisi ne treba ti
skini zadnji TU za forzu, Y pa download
OK. Al sta da radim sa tim Media folderom, pretpostavljam da ide tamo gde je igra, u mom slucaju na eksterni, i OVERWRITE, jer vec postoje tamo isti ti fajlovi? Ili da uopste ne kopiram taj media folder?
pa jel sam napisao da prebacis samo content folder a ostale da obrises jer ne trebaju…
Aha, got ya!