Najjaca voznja

Dakle koja je po vasem misljenju najbolja voznja na Xbox-u i moze li neka da izadje na crtu Gran Turismu 5 ?

Forza Motorsport 2

Grid

Need 4 Speed Undercover

Project Gotham Racing 4

Sega Relly Revo

Burnout Paradise

Dirt

Forza 2 ali ako imas volan…nisam igrao GT5

Pomesao si arkade i simulacije, a zna se da su to kao ulje i voda! :slight_smile:

Salu na stranu, licno ne ljubim puno simulacije, ali koliko sam shvatio, **Forza **definitivno moze da izadje na crtu Gran Turismu.

Od thi polu-simulacija, meni su se i **Dirt ** i **Grid **svideli (stavise, ne znam za lepsu trku od Grida). A **Burnout **je najbolja arkada, tu nema zbora. Mogao bi da probas i Flatout.

samo bih dodao jos jednu
Midnight Club - LA
meni su najjace - Grid
Dirt
BurnOut - Paradise
i Flatout
i ranije NFS-ovi bez ova poslednja 2

Meni je recimo Flatout mnogo bolja igra od burnouta.Pricam o zadnjem delu i jednog i drugog serijala.

Taj open world mi se cini kao potpuni promasaj u ovom tipu igara i prosto mi se cini da je vece rvanje sa tim da nadjem put do cilja nego sami protivnici.Dok Flatout ima taj jaci “takmicarski” smek koji te vuce da igras dalje.

najbolja vožnja na x360 je PGR4, mada ta igra ne izlazi na crtu GT5 zbog drugačijeg koncepta.
tačnije, GT5 ne izlazi na crtu PGR-u :slight_smile:

Neznam zbog čega stalno postavljanje GTa kao nedostižnog boga. Naravno, igra je odlična, ali, Prologue nije ništa posebno u odnosu na bilo šta što trenutno postoji a dok se ne pojavi GT5, onda ćemo videti.

Trenutno, po mo m mišljenju, Forza 2 je najbolja vožnja u klasi simulacija, PGR4 kao arcada i PURE kao off-road fantazija. Očekujem da Fuel ode korak dalje.

Ali stiže Forza 3! I jedino što želim od te igre je bolja prezentacija, jer dvojka izgleda cheap na tom polju. Samo to a po onome kako iozgledaju procureli materijali, Turn10 se pobrinuo za to.

Ostaje da vidimo šta će biti sa PGR licencom i ko će preuzeti pravljenje nastavka.

ako trenutno nema voznje koja moze da se poredi asa GT5, bice je definitivno, jel cujem da ce Forza Motorsport 3 da srede do perfekcije, bice cujem preko 400 modela automobila i oko 120 staza.

Forza 2 defintivno najbolja :slight_smile: Zatim Dirt 2, Grid, NFS Shift, FlatOut… Sve ostalo je daleeeekooo iza… Recimo Sega Rally je po meni najveći krš od vožnje koji se pojavio IKAD :smiley: Pod tim isključivo mislim na poslednji deo.

Forza 3 vrh definitivno i Midnight club LA zbog tuninga. Ima li neka nova igra u najavi a da u osnovi price bude tuning kao u starijim delovima NFS? A jel ce mozda biti GT5 kompaktibilan nama ili ostaje rezervisan PS delu populacije?

Ziva istina. Burnout Paradise je meni najbolji u serijalu i najbolja voznja na Xbox-u

Burnout Paradise roka brate! Ja volim Ganse pa me i Paradise City privuklo…Inače Pure je dobra trka. Ali sve zavisi šta oćeš,simulaciju ili arkadnu foru. GT5 je simulacija a i Forza je simulacija. Tako da,Forza.
Burnout ,GRID,DiRT,Gotham Racing su arkade i one ne mogu parirati GT5. PGR je XBox ekskluziva e sad da li postoji arkadna trka PS3 ekslkuziva ne bi reko.
Forza 3 znači može pariratia GT5.

Burnout Paradise roka brate! Ja volim Ganse pa me i Paradise City privuklo…Inače Pure je dobra trka. Ali sve zavisi šta oćeš,simulaciju ili arkadnu foru. GT5 je simulacija a i Forza je simulacija. Tako da,Forza.
Burnout ,GRID,DiRT,Gotham Racing su arkade i one ne mogu parirati GT5. PGR je XBox ekskluziva e sad da li postoji arkadna trka PS3 ekslkuziva ne bi reko.
Forza 3 znači može pariratia GT5.

Burnout: Paradise je po meni definitivno najbolja trkacina na Xboxu. Nijedna druga igra Burnout-u ne moze ni prici po pitanju akcije i igrivosti. Kada mi je dosadno samo ubacim disk, provozam se i odmah mi se popravi raspolozenje. :slight_smile: Retko koja igra to uspeva kod mene.

Sto se simulacija tice, NFS: Shift mi je trenutno odlicna simulacija, jer nisam igrao Forzu 3, iako verujem da je bolja.

Mislio sam na Revenge

Meni na xbox-u najbolje su Midnight club la i Dirt 2 :slight_smile:
Ali forzu 3 jos nisam isprobao > ma da je i 2 super

Jos uvek nepostoji tako nesto :slight_smile:

Meni je najjaca koju sam igrao PGR4,odlicna je i Midnight club:LA,takodje konkuretni su i Grid i (po meni) Split/second.
Split/second je voznja koja ima najbolju singleplayer kampanju od svih navedenih…

Sto se tice simulacija Gran Turismo 5 Prologue, sto se mene tice Forza 3 mu ne moze ni prismrdeti.
A od arkada blur i grid

moracu da probam split/second uskoro…