Najavljen Resident Evil Requiem (RE9)!!!!

Ok, možda ima tako neke zvukove sa koracima što daje malo drugačiji osjećaj.
Ali postoji ogromna razlika između članka što sam gore postavio i ovih što pričaju. A to je da ovi pričaju nešto samo na osnovu onoga što su gledali prezentaciju, dok je ekipa iz MS-a gore iz članka imala priliku da igra pola sata i zapravo iz prve ruke vidi kakav je osjećaj iz oba lica.

Ne sviđa mi se kada igra ima oba lica pa ti kao biraš, bolje da se radi samo za jedno…
Meni lično svaka horor igra više leži iz prvog lica.

1 Like

Upravo ovo, bolje da samo ostave prvo lice kao sedmica i Village što su primarno bili, a remake igre mogu u trećem licu. :ok_hand: Svakako planiram da je igram u prvom licu.

1 Like

Top :smiley: Sviđa mi se šta su rekli za Leona i baš ono što sam i ja mislio. Svesni su da Leon kao lik ne može da bude u nekoj ekstremnoj horor okolini poput RE7 i sl jer je on ipak istreniran itd i teško ga je smestiti u situaciju gde očekujemo da se cima na svaku spodobu koju vidi. :pinched_fingers: Tako da će ovo više da vuče na RE7 što mi je top. Preorder odma.

2 Likes

Ipak sam bio u pravu :slight_smile:

1 Like

Čisto da postavim link

Mene je baš više podsetilo na RE8.

Interesantna stvar je da je Kili na prvom prikazivanju baš naglasio da je igra akciono-orjentisana, dok im je sad baš fokus na psihološki horor koji je prominentan u RE8, deo House Beneviento. :thinking: Interesantno.

Inače, prvobitni koncept za RE9 kao online igru je presmešan :laughing:

Ima ona visoka unakažena likuša koja te stalno juri, ali ne možeš joj ništa (za početak, ne znam za kasnije) kao u RE7 sa Jack-om ili kao Mr. X i sl. Vidiš je u ovom videu što sam postavio na kratko, sva je izvitoperena jer ja visoka pa udara glavu o plafon :joy: Ovi zubi na početku kad ide logo su ustvari od nje. Uglavnom ciljaju više na horor što mi je bilo najbitnije, da li je kao RE7 ili RE8, nebitno mi je pošto mi se sviđaju oba :joy:

Edit: Oni su gomilu puta pokušavali neke online fore i nikako im ne ide :sweat_smile: Možda i bolje :joy: