Kojih 10 igara bi trebali da igramo ? Ja sam recimo odigrao MW3, BF3, Fifa 2012, Fifa Streer, Pes 2012, Assasins Creed sve delove, Skyrim, i igre su neverovatne sem Skyrima. Skyrim mi se nedopada, jer je igra predugacka za SP. WoW je recimo duzi od nje, ali je uzbudljiviji jer imas igraca od sebe. To je samo moje licno misljenje, Pa ako neko moze da postavi par igara koje bi trebalo svi da probamo.
Ninja Gaiden SVE,Mass Effect SVE,Gears of Wars SVE,L.A. Noire,Darkness,Kings Of Amalur,Dragon Age SVE(Posto vidim da ti se WoW svidja )
Krenem da pišem, pa obrišem…i tako par puta.
Ovakav thread ima ozbiljne predispozicije ka raspravi - ova je igra bolja od te i te…(moj tata je jači od tvog tate…)
Od datuma izlaska na svet Xbox360 konzole, svaka godina je donela nekoliko fenomenalnih naslova. No u ovakvim temama UKUSI su nešto što diktira izbor, a o ukusima…jel, ne bi valjalo.
Iskreno, postoji i nekoliko sličnih tema, no ajd, ostavićemo i ovu, možda i bude korisna.
Ja neću napisati mojih TOP 10, jer, bojim se, neku ću preskočiti, ali isto tako me interesuje vaš izbor, možda sam neku valjanu i preskočio odigrati… hehehe…
Red Dead Redemption, mada to svi već znaju. Imam mnogo ličnih favorita pa ću navesti samo one koje nisu toliko eksponirane a koje su must play: Enslaved:Odyssey to the West, Portal 2 i Rayman:Origins.
Ni ja necu praviti top 10 listu jer cu nesto sigurno propustiti ali pored gore pomenutih bih dodao i GTA serijal kao nesto sto ne treba propustiti.
Da te su sjajne a dosta ih ljudi nije igralo pogotovo Enslaved…dodao bih u tu listu jos i Mirrors Edge,Castlevania LoS,Deus Ex:HR,Just Cause 2 i mozda Vanquish sve vrhunske igre
Edit: znao sam a ce se ovako zavrsiti sada mi padaju na pamet jos brda igara ._. al evo samo jos jednu da dodam:Brutal Legend jos za onoga ko slusa tu muziku…haos
To se i meni desilo kad sam pisao thread i zaboravio sam da kazem da sam igrao LA noire, sve delove GTA ( na kompu ) i trenutno igram rayman origins
Ne znam dal da skidam Rayman HD, jer sam video negde thread da je neko dobio E76 Error, pa cu videti u narednih mesec dana, ako je sve ok skidam i ja
@Barison97 Odrasto sam na WoWu i GTA
…u kojima ste najvise uzivali u svom zivotu? Nije vazno kada su igre izasle, ni za koju platformu, ni kakvu grafiku su imale, vazan je osecaj koje ste imali pri zavrsetku igranja, taj osecaj koji je ostavio ogroman kez na vasem licu.
Mojih TOP 10:
10. Infamous
9. BioShock
8. Rage
7. Call of Duty: Black Ops
6. Killzone 3
5. Grand Theft Auto IV
4. Uncharted 2: Among Thieves
3. L.A. Noire
2. Uncharted 3: Drake’s Deception
- Assassin’s Creed II
Jaoooo, nabrojao si par PS3 exkluziva a od GOW ni G da spomenes :bla:, salim se ;), ukusi su razliciti.
BTW. Meni je to jedna od najboljih igara u zivotu sto sam igrao.
Ja bih vam preporucio Mafia 1 i 2, sve djelove Max Payne i Hitman.
Takodje, ko voli trke Forza Motorsport 4 je ekstra!
slicna tema je bila jutros,nesto nalik ovoj.Ja kada bi nabrajao,bilo bi i vise od 10,jer ima dosta toga dobrog sto sam odigrao a bedak mi je da ispustim polovinu…Inace pokusao evo da napisem listu prvog cega mi padne napamet da ne bude off,ali ima dosta toga tako da necu nista da izdvajam iako bi se ispisao bas…
Yup, tako da ova tema ide u onu, jedino naziv teme cemo popraviti, to jeste preimenovati u ovaj naziv sto je @Infamous postavio, posto lepse zvuci.
Ovo za “dosta toga…” potpisujem.
Nazalost GOW nikad nisam imao priliku da igram, nijedan deo, jer nemam Xbox, samo PS3, ali kad kupim Xbox, onda cemo videti, definitivno izgleda fenomenalno. :da:
Cekaj, jel si ti mislio na Gears of War ili God of War?
Joj majko Bozija, totalno si u pravu. Eto, God of War 3 je savrsen primerak da vredi kupiti PS3 samo zbog njegovih excluziva, ali stvarno.
Medju tim primerima sam i ja, cim sam cuo da se sprema GOW 3 na PS3 kupio sam ga bas najvise radi toga.
A sto se ovih Top 10 igara tice stvarno nebi znam sta bih napisao, ili bih pisao “teskom mukom” jer ih ima stvarno mnogo, bas kao sto je Ninja rekao “svaka godina je donela nekoliko fenomenalnih naslova”
Ja sam kupio PS3 najvise zbog Uncharted serije. Imam sve tri igre, i ne mogu ti objasniti koliko sam srecan zbog toga, jednostavno obozavam svaki delic svake igre, mozda ne bas prvi deo toliko koliko druga dva, posto ima nekoliko mana, poput toga da ti treba milion metaka da bi ubio nekoga, ali pored toga, stvarno nemam reci, hvala Bogu da su to popravili sa drugim delom.
God of War cu nabaviti sve igre cim budem bio u mogucnosti, sada ne mogu posto skupljam da kupim RGH-ovan Xbox ovde na XBR Shop-u, ali nakon toga, excluzive dolaze na red, a sa time i GOW.
Ja sam nabrojao 10 igara koje ja imam, tacnije imam 12 jer imam jos i prvi deo Uncharted-a i Assassin’s Creed-a. Da sam bio u mogucnosti da igram vise igara, sigurno bi lista bila drugacija, i verovatno se ni ja nebi mogao odluciti, ali ovako, sta da kazem.
Fallout 3 (+ expanzije)
Mass Effect serija
Gears of War serija
Portal 1 i 2 (+ Half-Life 2 sve epizode)
Forza Motorsport (dovoljna je samo poslednja)
Alan Wake (+ expanzije)
Dark Souls
Skyrim (može i Oblivion)
Dragon Age: Origins
Bioshock (oba)
Borderlands (+ expanzije)
Battlefield: Bad Company 2
Red Dead Redemption
GTA 4 (+ expanzije)
L.A. Noire
Batman (oba)
Vanquish
Enslaved:Odyssey to the West
Mirrors Edge
Ass Creed serijal
Malo više od 10 (duplo… :[ ) ali, složićete se, gre’ota je izbaciti neku od ovih.
Sve, naravno, za igranje na Xboxu :happy
Arcade nisam racunao, to je tek posebna lista, ništa kraća od ove
10.Dead Space…9.Resident Evil 5…8.Uncharted 3…7.Gears Of War…6.Resident Evil 4…5.Gears Of War 2…4.God Of War 3…3.Gears Of War 3…2.Uncharted 2…1.The Last Of Us
Da nisi poranio malo sa ovim??