Multiversus Rick Gameplay Reveal

Aaaa evo ga. Zato sam ja štekao kintu.
Ova igra zaslužuje zasebnu temu. Ja je igram od kako je postala dostupna za sve. Veoma zabavan gameplay ali i zahtevan. Al polako, tek smo krenuli.
Molim admine da učine nešto. :joy:

Edit: Možda i ja odradim ozbiljniju analizu pa zatim i temu. Bolje tako.

2 Likes

Ova igra dobija dosta pohvala, iako je beta. Eksplodirala je na Steamu i Xboxu.

Ovo je jedan od najboljih početaka neke fighting igre. Samo na steamu je preko 150000 aktivnih igrača, a gde su konzole za koje ne znamo podatke a znamo da su upravo one (čitaj Playstation) primarna platforma za tabačine. Igra ima i cross što je jako bitno za fighting žanr. Očekujem veliki uspeh ove igre i na profesionalnoj sceni.
Ja sam se baš napržio na igru i još kad sam video release Ricka ono :exploding_head::exploding_head::exploding_head:.

2 Likes

Šalju mi mail svakih par dana…

Igrao sam i ja koju partiju… U suštini ovo mi je isto kao Brawlhalla (ili kako se već zove) koju su iskopirali maksimalno samo sa poznatim likovima i 3d grafikom. Kao kada imate PUBG kod kojeg je nastao battle royale i onda dođe Fortnite. Isti slučaj i ovde. Kul je, ali ništa spec za sada. Najbolja stvar u igri mi je Shaggy i Tom & Jerry i onaj njegov legendarni vrisak :joy: Često se gubim na ekranu i izgubim svog lika iz vida i majem dugmićima kao u Mortal Kombatu. Raymen je to odlično odradio u Legends u onom fudbalu. :ok_hand:

Oficijalno i na stranici.
Morty klasika sa njegovim quotes :joy:.
Screenshot_20220729-185400
Screenshot_20220729-185207

:rofl:

1 Like

Video sam na netu. Kako sam se obradovao. :joy:

1 Like

Probao sam upravo, sta znam zavrsio sam tutorial da vidim za pokrete i to, nesto malo sam skontao. Isao online i pobedio dva meca, na revansu sam skontao da trebam da izbacim lika iz borilista da se ne vrati kako bi dobio rundu. U sustini, da znam mehaniku , lepo odradjeno

1 Like

Oh geez. :grin:

Ti u ovoj temi

image

2 Likes

Šta ću kada je ovo jedini gaming forum gde se piše više off topic tema nego gaming. :joy:

Its time to get schwifty!

Propalo: