To je presek vremenskog perioda, veona verno dočaran i domaštan tinejdžerskim snovima, iako je američki small town u pitanju, deli teme kroz koje su neki od nas prolazili i doživlaja ali na svoj način. Igram ovu igru i stalno se pronalazim/poredim sa svojim iskustvom. Ne mora nostalgija biti 1:1 da bi se osetila ili prepoznala.
Ja nisam, moji nisu imali keša a sećam se da je bilo skupo, imao sam samo BMX i to je isto američka kultura ![]()
Ne znam u kom dosadnom delu BG-a si živeo, ali ovde smo imali prirodu i pravili smo mačeve od drveća, kućice na drvetu, kopali rupe pravili skrovišta. Jedno dvorište je bilo napušteno, i imalo jedno staro drvo sa do jaja granama, pa smo na njemu napravili kao watchtower i svi klinci donosili slatkiše i provodili tu dane bukvalno.
Od papira smo pravili oklope za moćne rendžere i nindža kornjače pa smo prebacivali preko glave i nosili kao prsluke ![]()
Ortaku deda bio doktor, pa smo u njegovom potkrovlju pravili eksperimente sa epruvetama, naravno mešali smo brašna i sokove i ostala sranja. Tonu stvari smo radili koje kontam, danas klincima nije ni palo na pamet.
To to, getting up sa alija
Ma kakvi sa alija, iscrtavao sam bre portrete i murale, overio i policijsku stanicu…
Svi su znali ko sam al niko nije znao ko sam ustvari
Najjači osećaj ikad
Vremenom su saznali doduše. ![]()
Mislio sam da prvo da će ovu Nitro pretplatu gurati u Game Pass perkove kad je prvo iscurilo. Zapravo je obratno izgleda a i ovaj starter pack mi sad ima više smisla.
Ispravka - imaju neki perkovi i benefiti i za GP pretplatnike, iako nemam pojma za šta služe ove stvari. ![]()
Meni najviše treba upload, 10mb je skoro ništa. Mogli su barem 25mb za GP pretplatnike ![]()
Uredno mi skinulo 10e gpu turska
Ovo neironicno sve gore izgleda.
Ceo dizajn OG Xboxa je bio sveden na transparent glass, tako da kao žele da se vrate korenima, što ide uz priču koju puštaju sada.
Ako mene pitas, gamepass bi trebalo da bude jedna rec, ne dve. Sto to ne promene.
Pa ne znam kakvo “stratesko” objasnjenje stoji iza ove abominacije ali dvogodisnje dete bi bolje dizajniralo. Haoooos ![]()
Ovaj komentar me podseća na ps360 dane ![]()