[MT] Xbox Game Pass

Igrao sam oko sat vremena Keeper, novi gamepass indi naslov. Zeลกฤ‡e govno.

3 Likes

Iskren review !

6 Likes

Ma nemoguฤ‡e da je toliko loลกeโ€ฆ Double Fine je ipak u pitanju.

2 Likes

Baลก sam se sad raspravljao sa Daฤom oko ovoga na discordu. Nije govno, Daฤa ne igra indije.

Upravo sam zavrลกio igru, meni je prva polovina igre bila tek ok, puzzles su bile priproste u sve je bilo straightforward. Ali druga polovina mi je baลก promjenila miลกljenje, puzzles i dalje nisu preteลกke, nikad nisam zapeo ali dosta se mjenja igra, da ne spojlam ali deลกavaju se neke stvari koje nisam oฤekivao gdje se mjenja i gameplay i traversal, imaju ฤak i neke open zone sekcije. Estetski izgleda odliฤno. Mislim da ฤ‡u se vratiti da uzmem joลก 4 achievements koja mi fale dok ne izaฤ‘e Ninja Gaiden 4.

5 Likes

Divno i kreativno izgleda, sad bas gledam trejler, boze me sacuvaj na kakvo sranje od Fife sam ja potrosio ceo vikend umesto da sam igrao Keepera.

3 Likes

Ja je skinuo pre dva dana, al nikako da krenem da igram. Igra mi ovako na slikama izgleda fantastiฤno, a poลกto mi je Psychonauts meฤ‘u omiljenim igrama, oฤekujem dosta i od ove.

Premium:

Danas - ๐—–๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ผ๐˜€: ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐˜€ (Cloud, konzola i PC)
Danas - ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐—™๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
28.10. - ๐—›๐—ฎ๐—น๐—น๐˜€ ๐—ผ๐—ณ ๐—ง๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
04.11. - ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐˜…๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)

Ultimate:

23.10. - ๐—ฃ๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ช๐—ฎ๐˜€๐—ต ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
23.10. - ๐—•๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜† ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
24.10. - ๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—™๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜† ๐—ž๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฑ๐—ผ๐—บ (Early Access) (PC) (DAY 1)
29.10. - ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ฑ๐˜€ ๐Ÿฎ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
04.11.- ๐—™๐—ผ๐—ผ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—น ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฒ (PC) โ€“ November 4 (DAY 1)
04.11. - ๐—™๐—ผ๐—ผ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—น ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฒ ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ผ๐—น๐—ฒ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)

2 Likes

PowerWash 2 :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

2 Likes

Kakav je ovo fejkiลกa Slobo ? I time si poฤeo da se baivลก.

1 Like

Pa doฤ‡i ฤ‡e nekad

Dok doฤ‘e, doฤ‘e. Pomisliฤ‡e ljudi evo stiลพe i pohrleฤ‡e svi da kupe Xbox :rofl:

2 Likes

Da pomognem aci da proda bijelu tehniku

3 Likes

Fable, haha, pre ฤ‡emo doฤekati GTA7 izgleda :grinning_face:

2 Likes

U odnosu na starost univerzuma, Xbox โ€œsoonโ€ je u narednih 10 godina.

1 Like

3 Likes

Ball X Pitt je prokleta zaraza

3 Likes

Zapravo im je najveca konkurencija CNN. :melting_face:

1 Like

Premium:

05.11. - ๐—ฆ๐—ป๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—˜๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ: ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ (Cloud, konzola i PC)
07.11. - ๐—ฉ๐—ผ๐—ถ๐—ฑ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป (Cloud, PC iXbox Series X|S)
11.11. - ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ ๐—š๐—ผ๐—ฑ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ (Cloud, PC i Xbox Series X|S)
11.11. - ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ ๐—–๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐˜ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ง๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ข๐˜€๐—ถ๐—ฟ๐—ถ๐˜€ (Cloud, konzola i PC)
12.11. - ๐—ฅ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ ๐—›๐˜‚๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ (Cloud, konzola i PC)

Ultimate:

05.11. - ๐——๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฐ ๐——๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
06.11. - ๐—˜๐—ด๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ข๐—ป (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
06.11. - ๐—ช๐—ต๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฑ (PC) (DAY 1)
11.11. - ๐—ฃ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ (Cloud, PC i Xbox Series X|S) (DAY 1)
12.11. - ๐—ช๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ฟ๐—ผ๐˜„ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)
14.11. - ๐—–๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐——๐˜‚๐˜๐˜†: ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—ข๐—ฝ๐˜€ ๐Ÿณ (Cloud, konzola i PC) (DAY 1)

2 Likes