[MT] Xbox Game Pass

Opa, konačno jedan kršten mjesec. :slight_smile:

3 Likes
2 Likes

I izgleda ovo 12og decembra

Hunt Showdown, moj multiplayer GOTY (iako je izasla igra pre vise godina :sweat_smile:) dolazi u Game Pass. Ako imate ekipu do troje, volite horor, i volite nesto sto nije arkada nego malo vise hardcore, sto se tice pucanja, ne mogu dovoljno da preporucim. Mi smo je poceli igrati ove godine, i ne mozemo vise prestati. Malo je teze skontati sve kako funkcionise, koje su mehanike, ali kada se slozi, jako je dobro. Atmosfera je apsolutno fantasticna, bilo bi fenomenalno kada bi izbacili single player igru u ovom univerzumu.

5 Likes

Naaaapokon više… I to sad kad sam kupio igru pre dva meseca bukvalno :joy: Merkamo drugar i ja ovu igru dobrih 4 godine, ali oni nisu baš za kupovinu igara dok ne dođe u game pass :joy: Tako da napokon imamo šansu da probamo i vidimo kakva je.

Da i ja dodam, Hunt je stvarno GOTY ove godine, za nas koji smo poceli da igramo ove godine :smiley:

Neverovatna igra, atmosfera, svet i hardcore pucanje.

I da, najbolji zvuk u bilo kojoj igre, igde, ikada.

Da podsetim,

danas dolazi u GP

Novi event, ovo svako mora probati.

3 Likes

Nije danas. Koliko sam vidio i ova i For the King II dolaze 12.12.

2 Likes

pardon :smiley:

Zeznuo me US datum na kompu, pise mi 12/9, ne znam kako automatski sam pomislio da je 12.12.

1 Like

2 Likes

EA daje neke poklone za praznike za GPU pretplatnike. Juče dali besplatno Battlefield 1 Revolution, može vjerovatno još uvijek da se ugrabi.

3 Likes

Upravio sam probao, ne dobijam ništa besplatno na Turskom store. Cene su snižene ali ne besplatno, nijedna stavka sa slike

Jesi pretplaćen na GPU?
Ja sam isto na turski store i dobio sam juče notifikaciju čak i preuzeo igru.

Ja isto nista ali mozda jer sam je vec kupio

Jesam ali nemam notifikaciju.

Ne znam, možda je isteklo. Samo Battlefield su juče dali, ovo ostalo će biti u narednim danima valjda.

Ni ja nemam. Videcemo sta kaze struka @djomla43

1 Like

Ajde bre ljudi šta se brukate tu, čekate besplatano battlefield koji košta 100 din :smile:

2 Likes

Ti si pokupio Battlefield za dž pa sad kažeš da je nebitno :grin:

1 Like

Struka večeras zaseda :sweat_smile:

4 Likes