Mene kopka da je ponovo obrnem, pogotovo što sam igrao na One S, a Series X gura One X verziju.
Ja sam nastavio. Nema smisla ovo da se ne zavrsi.
Koliko dobro izgleda brate mili. Koliko detalja i opcija. Malopre sam prvi put usao u Sen-Deni malo dalje, au covece al su pokidali grad. Nije humano.
Ne znam koji mi je grad lepsi, da li mocvara ili planine.
Sad cu se posvetim njoj malo, neverovatna igra.
Kida RDR2, omiljena igra prethodne generacije konzola (pored W3 naravno). Imam sigurno preko 300h u njoj.
Lepa a dosadna igra
Jel moze u pvoj igri da se namesti da brzo trcanje i jahanje nije kliktanje a nenormalno…
I meni je dosadnjikava igra bila, ali mislim da bi sad imao deugaciji dozivljaj kada bih je igrao polako i da prevrcem svaki kamen
Odličan video. Ajd ovo što guše slobodu u igri mi nije toliko smetalo. Nisam od njih ni očekivao slobodu, to očekujem od Bethesde npr. Ali smetala mi je što je igra repetativna, milion istih misija. Jašete negdje zajedno i čak i ako je nešto bezazleno znaš da će nešto poći po zlu i izbiće pucnjava. Side misije su uglavnom filmići koje gledaš tj. cutscenes, nema tu nekog zanimljivog gameplaya. Ono vuk ukrade torbu idi donesi torbu i vrati liku. Ili da upucaš flašu s glave. I onda wow oduševljenje uglavnom sa cutscene, zato što liči na film. Obožavam RDR 2 i odigrao sam 100%, ali to ne znači da ne vidim mane istog.
Dosadno kao i svaka druga igra.
Repetitivno kao i svaka druga igra.
Sve se preslikava i vrti u krug.
Voleo bih da cujem od njega sta mu je ok igra. A da nije repetitivna i dosadna.
Strucnjaci, nesto najgore sto se desilo ovom svetu ikada. Jutjuberi, vlogovi, blogovi, recenzije. Punjenje glave i ispiranje mozga klasicno.
Pa njemu je RDR 2 zapravo bila game of the year te godine. Ali nije fanboy da se gnuša bilo kakve kritike.
Ali npr. za Zeldu BOTW ima bolji i pozitivniji video, možda najzabavniji gameplay iz Zelde sam vidio baš u njegovom videu.
Recenzije su… ok.
Mogu da razumem zašto se igra dopala ogromnom broju ljudi, samo meni je bila smor. Posebno igre koje oduzimaju kontrole od igrača zarad ne znam čega, veliki minus.
Ko ti oduzima kontrolu zarad ne znaš čega?
Za trcanje moze toggle a za jahanje nazalost ne. Trebali su da nameste neki hold. Ok oces brzo, pritisnes 3 puta dugme i drzis. Al jbg.
Ali ja sam promenio controller layout pa mi je sada na RB1 i mnogo je lakse i bolje. Ima dosta opcija za controller ali veci deo njih zadrzava A kao dugme za to.
Neverovatno koliko dobro izgleda.
Rockstar
Mozda i dva najbolja kanala za RDR. Redovno dodaju nove klipove.
https://youtube.com/@brotherfoller
Najjaca igra ikad. Ne mogu se skinem s nje od kad sam nastavio pre par dana.
Čim su videli u kakvom stanju je izbačen MK1 odlučili i oni da izbace osakaćenu verziju pa da se ogrebu.