To je da skupis sve stitove i sword hiltove. 99% sanse su da si skupio samo ih nisi craftovao. Idi u kamp i kraftuj i imas platinu.
Pa čo’ek uz’o Platinu. Vidiš da je skapirao da je igranje igara na hrvatskom jeziku NERAZUMLJIVO!
Kad je prebacio na ingiš odma platina
Nisam video post
Autoskip Dacinih postova, preveliki je to udarac za ego
Bulvalno prvi mi je trofej bio craft a drugi sam pripustio da pokupim na mapi.
Ja ne znam sta je sa mnom i ovom igrom, koliko me je ona iz 2018 drzala prkovanog za TV kod ove suprotno.
Danas sam ceo dan mogao da igram,jutros od 10, ali ne ja sam sredjivao stan bukvalno da ne bih igrao. Krenem malopre i naravno odmah sa onim malim smaracem. U pocetku mi i nije bio toliko, trpeo sam ga ali sada katastrofa jos kad moram sa njim da igram Upravo zavrsio na silu Asgard sa njim, prelepo izdgleda ali dzaba kad je ovaj smarac u prvom planu.
Znam da spojlujem sebi ali koliko jos puta ce morati da se igra sa njim do kraja?
Eh sad da ne cepidlacimo, ima klinja svojih prednosti. Stit je mnogo dobar, brz je… i ima zanimljiv odnos sa klinkama i Torom. Kao change of pace nije toliko lose i manje je iritantan od proslog dela.
Maltene do kraja igre tj price, smenjuju se. Ako hoces da vijas platinu a smara te atreus, projuri kroz pricu. Endgame ces igrati samo i iskljucivo sa kratosom. Doduse posle asgarda, sve deonice sa Atreusom ce biti krace i krace. Sad pocinje odlican deo igre koji ce te drzati do kraja. Samo guraj
Ako su krace onda je i nekako izdrzljivo. Onaj deo sa Angrbod-om je super ali nikad kraja, otegao se u nedogled.
@padawan nemam pojma, meni nije legao u opste gameplay sa njim. Prosto igranje sa njim mi je mucenje, navikao sam na kratosa, sekiricu, blejdove i onda kad me bace u ovog malog i imam onaj luk nmg da se nastelujem nikako. Sad sam dobio onaj leteci mac za njega pa je malo bolja situacija.
Meni je isto do kraja cak i mozda zanimljivije bilo tabati sa atteusom. Agilan je, udara brzo. Batali strele, samo melee
Probao upravo prvog Berserker-a, bukvalno me urnisao a ne mogu reci da sam toliko slab
Zavrsio sam malopre igru, tj. uzeo platinu. Utisci na kraju su mi nekako podeljni i zavise od toga kako na igru gledam. Kada bi gledao kao zasebnu igru i kada je ne bih poredio sa onim iz 2018. delovala bi bolje.
Jedina stvar na koju stvarno nemam neku ozbiljnu zamerku je grafika. Igra izgleda prelepo sa pregrst detalja. I tako veoma dobro radi na PS5 u RT modu sa otkljucanim frame rate-om. Ima na 2 ili 3 mesta ga je kasnilo ucitavanje tekstura/objekata ali brzo se resi. I ima na par mesta gde teksture su trebale da budu vece rezolucije jer je cut scene i kamera malo zumira Kratosa ali nema veze.
E sad sa druge strane sve ostalo pa ne znam, da li je do mene, da li matorim ili sta ali prosto od prvog momenta ulaska u igru gameplay mi nije legao i nisam mogao da se naviknem. U predhodnom delu nisam imao nikakav problem, od prvog momenta je leglo sve i do kraja je tako bilo.
Ovde prvo onaj dodge/parry sistem me je grozan. Sta god da radim i pokusavam to nije to, prosto ne radi, a boss bitke veoma zavise od njih pogotovo King i Gna. Plavi napadi se plate stitom, to radi posao, crveni moraju da se dodge-uju ali koliko god mlatio onaj X vise je bila sreca da se mozda da izbegne napad. Zuti napadi tu i tamo, u vecini slucajeva uspem da izbegnem napad ali do samog kraja je ostala misterija kako, u kom momentu. Takodje imaju oni zuti napadi koje i kad kao uradim parry uspori se vreme, ali ni jedno dugme na dzoju na radi nista i onda popijem 3-4 udarca i obicno sam pri kraju sa health-om.
Takodje mi je veoma debilno sto se igra toliko oslanja na to, tera te da dodge-ujes napade konstatno i odugovlaci se sa bitkama. Celu igru sam igrao na Give me story tezini jer nemam nameru da se nerviram i ginem milion puta. Upalio sam igru da se opustim i uzivam ali dzaba i pored toga sam pizdeo u odredjenim momentima pogotovo za Berserkerima, King-om i Gna-om na kraju. Da se nelazemo potpuno suvisno ubaceni u igru sa tezinom borbi.
Ne znam zasto su zakomplikovali UI ovde. Bas je tesko kretanje, previse vremena oduzima i milion puta sam otvorio nesto pogresno. Takodje jedva je primetna razlika u tome koji gear je koji, mislim da ono sto je u predhodnoj igri ljubicasto, plavo, zeleno. Bukvalno da kraja igre nisam provalio da mi je ostalo jos 2 lvl-a stita. Gledam u meniju zasto sam na skoro 9-om lvl i sta mi fali, a bukvalno ne provaljujem da je stit. Tek na samom kraju vidim zato sto je bio na pola liste itema, a ne na pocetku kao equipovan item.
Druga stvar je sam content u igri i nacin pricanje price. Bukvalno kao ping-pong, cas si tamo cas ovamo, bas mi je bilo mucno za pracenje kako su slozili. I uvek se nekako vrtis po istim lokacijama, a postoji 9 relmova. Prinudjen si da skupljas neke gluposti kao ono cvece ili mlatis potpuno bespotrebnih 12/13 berserkera.
Oni u opste nemaju svrhu jer realno tek posle kraja igre mozes da udjes u neku normalnu borbu sa njima, a tad je vec kasno za sve to sto dobijas kao loot jer cemu. Borba sa King-om u mom slucaju na Give me story tezini je trajala skoro 2 sata, gde sam debilno ginuo upravo zbog dodge-a i parry-a da sam na kraju morao da upalim checkpoint na sred borbe i tako sam ga jedva umlatio jer uvek kad mi ostane da skinem jos milimetar health-a on odlepi i svuce mi skoro ceo health u jednom napadu. Bitku sa Gna sam namerno glitch-ovao i tako je zavrsio jer posle King-a nisam imao snage za jos 2 i po sata kidanja zivaca.
Cije je ideja bila da onemoguci da se napadi boss-ova prekinu sta god radio, dok tvoj napad moze da prekine ko god i kako god hoce. Bukvalno sam bog rata, potamanio ceo Olimp i onda ovde me neka biljka mlati i prekida napade.
Jos jedna stvar koju da li se samo meni cini ili je tako nemam pojma ali kao da komande imaju neki input lag. Bas mi je bilo to neprijatno da sam milion puta ili kasnio ili masio da odradim ono sto treba. Mozda je zbog toga i taj dodge/parry sistem ocaj u mom slucaju. Testirao sam druge igre sve je ok, dok ovde to postoji.
Sve u svemu ako gledam igru kao nastavak u mnogim vaznim stvarima je losija nego ona igra iz 2018. Da sam znao da je ovakva i da ce biti ovako mislim da bih je preskocio. Dok ako je gledam kao zasebnu igru, zaboravim predhodni deo i moze da prodje sa tim bespotrebnim kidanjem zivaca u pojednim momentima.
Sad stigao do dela gde prvi put vodiš Atreusa, meni je, što bi rekli, dašak svežeg vazduha Baš mi je top, zabavniji od oca mu.
Svaka cast kad ti se mali dopada . Retko iritantna spodoba koja je tek pred kraj igre prestala da me iritira. Ako odluce sledeci deo sa njim (a verovatno hoce) bice pass od strane mene.
Meni je mali bio ok zato sto je brzi, nekako je dinamican. Tako bih voleo da je Kratos.
Baš ovo što Mare kaže, brži je i nekako mi je sa njim gameplay bolji, Kratos je kao tromi Daba. Pritom mi Atreus nije ništa manje iritantan od večito nadrndanog mu tate. Posle Džoela i Eli, ova dvojica su takav downgrade kada su likovi u igrama u pitanju