{MT} Fifa Street

[SIZE=6]Fifa Street[/SIZE]

[SIZE=4]Platforme: Xbox 360,PS3
Zanr: Sport
Izdavac: Electronic Arts
Developer: EA Canada
Datum izlaska: 16.Mar[/SIZE]t

Zvanicni sajt : EA SPORTS Football | FIFA Street - Game Overview | EA SPORTS Football

Fifa sreet je,naravno,inspirisana fudbalom sa ulice. Ovaj fudbal je potpuno drugaciji od onog sto gledamo na tv-u. Prepun poteza za koje smo mislili da su nemoguci,ucinili su ovu vrstu fudbala sve popularnijim. Mnogi profesionalni fudbaleri mogu da zavide pravim majstorima sa loptom. Tako je i EA uvideo da od svega ovoga moze da napravi dobru zabavu i dobar profit.

Da kazemo malo vise o igri - dolazi na prepoznativljom i proverenom enginu koji se koristi u fifinim igrama,pa oni koji su igrali fifu odprilike znaju sta da ocekuje sto se tice gameplay-a. Pored najnovijeg impact engina i precision dribling tu je i street ball control. Koliko zabave donosi ovaj gameplay je i ovako ocigledno ali zeli da proba pre nego sto kupi ima demo dostupan za download. U full igri nas ceka sjajnih 38 lokacija a neke od njih su Amsterdam,Barselona,London,Madrid,Mancester…

Za vise informacija u trailer-u:

Sto se tice modova moze se igrati od 1 na 1 na parkingu do 5 na 5 na svetskim turnirima tako da ocekujte stvarno raznoliku igru. Tu je online mod koji posteje klasika u sportskim igrama. Ova opcija vam daje mogucnost da napravite sebe u igri i da ga vodite kroz svet malog fudbala. Mozete ubaciti i igraca iz Fife 12 ukoliko ga imate. Takodje nas ocekuje i sjajni h2h online mod i probijanje kroz divizije.

Takodje evo i trailer-a za vise infa o modovima :

Potpuna autenticnost igraca i svetskih timova samo doprinosi dobroj zabavi za sta je ova igra pre svega i osmisljena mada verujem da ce dosta njih cupati kosu dok vam neki klinac protura kroz noge i puni vasu mrezu :slight_smile:
Salu na stranu,spisak liga i timoca je velik i zadovoljavajuci jer ipak ovo je fudbal pre svega manje poznatih igraca. Naravno fifa se potrudila da svaki dobro poznati igrac zna sve da ih ne bi obrukali :slight_smile:
Evo kompletnog spiska:

MLS: Chicago Fire, Chivas USA, Colorado Rapids, Columbus Crew, D.C. United, FC Dallas, Houston Dnamo, L.A. Galaxy, New England, NY Red Bulls, Philadelphia, Portland, Real Salt Lake, SJ Earthquakes, Sounders FC, Sporting KC, Toronto FC, Whitecaps FC.

Barclays Premier League: Arsenal, Aston Villa, Blackburn Rovers, Bolton, Chelsea, Everton, Fulham, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle United, Norwich, QPR, Spurs, Stoke City, Sunderland, Swansea, West Brom, Wigan, Wolves.

Ligue 1: AC Ajaccio, AJ Auxerre, AS Nancy, Bordeaux, Dijon FCO, Evian Thonon FC, FC Lorient, FC Sochaux, LOSC Lille, Marseille, Montpellier HSC, OGC Nice, Oympique Lyon, PSG, Saint-Etienne, SM Caen, Stade Brest, Stade Rennes,Toulouse FC, Valenciennes FC.

Bundesliga: 1. FC K’lautern,1. FC Koln, 1. FC Nurnberg, 1. FSV Mainz 05, 1899 Hoffenheim, Bayern Leverkusen, Bayern Munich, Borusia Dortmund, Borrusia M’gladbach, FC Augsburg, FC Shalke 04, Hamburger SV, Hannover 96, Hertha BSC, SC Freiburg, VfB Stuttgart, VfL Wolfsburg Werder Bremen.

Seria A: Atalanta, Bologna, Cagliari, Catania, Cesena, Chievo Verona, Fiorentina, Genoa, Inter, Juventus, Lazio, Lecce, Milan, Napoli, Novara, Palermo, Parma, Roma, Siena, Udinese.

Liga BBVA: Athletic Bilbao, Athletico Madrid, CA Osasuna, FC Barcelona, Getafe CF, Granada CF, Levante UD, Malaga CF, Racing Club, Rayo Vallecano, RCD Espanyol, RCD Mallorca, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Real Sporting, Real Zaragoza, Sevila FC, Valencia CF, Villareal CF.

International: Argentina, Australia, Austria, Brazil, Chile, Colombia, Cote d’Ivoire, England, France, Germany, Italy, Korea Republic, Mexico, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United States, Uruguay.

Da bi otkljucali “Ulicne timove” moraju se ispuniti posebni uslovi kao sto je pobeti na vecim tezina neke timove ili osvajati prvenstva…dole je spisak tih timova i nacini na koji se otkljucavaju:

Street Teams with Unlock Requirements

African All Stars: Complete the Venice 5-A-Side event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Asia All Stars: Complete the Barcelona Freestylin’ event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Euro All Stars: Complete the Notre Dame 5-A-Side event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

N.A. All Stars: Complete the Berlin Futsal event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

S.A. All Stars: Complete the London European Championship event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Street Ballers: Complete the Freestylin’ Dublin event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Street Kings: Complete the 5 To Win In Amsterdam event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Street Stars: Complete the Munich Panna! event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Street Stylers: Complete the Last Man Standing: Aberdeen event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Street Swirl: Complete the Adidas Z5 event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Street Wizards: Complete the Freestylin’ Dubrovnik event in stage 3 of World Tour on Silver Difficulty.

Classic Team: Complete the New York 6′s event in stage 4 of World Tour on Gold Difficulty.

Barclays Premier League:

Fifa Street TV Reklama :

Vrhunski fudbal! Igram demo vec nekoliko dana. Samo reci hvale za sad. Izasla je full verzija, upravo se skida :):rock:

Koliko ja vidim igra je zakomplikovana stim sto je bazirana na raznim fintama skojim morate preci igraca.
Meni se cini da je jako lako preci igraca i dati go mada to nemora da znaci.
Ipak mislim da je obicna fifa ipak biti bolja,mada ovo ce biti dobro za one koji vole finte i mali fudbal.
Ostaje jos samo da se proba :smiley:

I meni je odlicno to sto sam probao…predpostvaljam da je jos sve mnogo bolje u full verziji. Javljaj te utiske vi sto igrate pre 16-tog marta :slight_smile:

Ah demo mi je probudio divne uspomene na igranje na xboxu i fifa street 1 i 2. To je mnogo mnogo bolje (više finte, bolje izvođenje, brža igra) nego ovo što je sada izašlo, a pošto je jedina igra ovog tipa, jedva čekam da je ponovo zagram :slight_smile: ali to će na žalost malo sačekati.

Ne skidam se sa demoa, mnogo je zarazno. Jedva cekam da isprobam i ostale modove(Futsal i ostale).

Au igra je perfekcija!!! Mnogo je zabavna. Malopre sam sa drugarom igrao jedno dva sata, i mnogo je zabavna igra. Odavno se nisam odusevio ovoliko nekom igrom.

Raduje me dobri utisci :slight_smile: Jos koji dan pa i ja da probam ali mislim da ce pored fife i ovo uzimati slobodno vreme :slight_smile:

Predobra igra, uopste nisam ocekivao da ce biti ovoliko dobra. World Tour mode je vrhunski odradjen, svako ko je bar malo igrao fudbal u osnovnoj,srednjoj, na faksu itd. treba da proba ovu igru, nece se pokajati.

Stvarno mnogo dobra igra. Najviše me raduje vrlo mali broj opcija u settings-u i inače u celoj igri.

A inače, jel ne može da se promeni da brzo trčanje bude na RB umesto na RT Ili ja to ne mogu da provalim gde se menja?

@pingvin Pogledaj u controls, trebalo bi da je tamo. Ako tamo nema resenje za tvoj problem, onda ti nema pomoci,moraces da se naviknes na RT.

Igra je stvarno odlicna. Najzanimljiviji modovi su Last Man Standing - 4vs4 na male golove bez golmana, tim koji postigne gol gubi jednog igraca, i Panna Rules - dobijas jedan poen za prelazenje igraca fintom, dva poena za prelazenje igraca fintom dok je lopta u vazduhu i tri poena za “Panna”,tj. proturanje lopte kroz noge protivniku. Svi ti poeni idu u “banku” i kada das gol ih dobijas. Kada primis gol gubis sve poene u banci.
Najdosadniji je realno Futsal, pre svega jer sam navikao da silujem dugme za uzimanje lopte u demou i na World Touru, tako da stalno pravim faulove :slight_smile: , ali i dosta manje golova pada(Jedan mec sam cak zavrsio 1:0, mojim golom u zadnjih 10-ak sekundi meca).
Sve u svemu igra mi se mnogo svidja, pre svega zbog dinamike, sto bi na RT rekli “Kao da su uzeli FIFA 12 i ostavili samo one zabavne delove”.

A meni se bas najvise svidja futsal jer mi je najrealniji kao mali fudbal. Plus mi se sale svidjaju.

Prosla verifikaciju sad cu po cd pa da rezem. Javljam utiske nocas :slight_smile:

U kad se setim kako smo picili u drustvu Fifa steet na prvom xbox-u. Skidam ovo i nmg da docekam da isprobam

Odigrao sam par sati. Prvo sam probao sve modove pa sam zatim krenuo world tour. Napravio sam svih 8 custom igraca i sad sam negde odprilike na 15 levelu. Mogu vam reci da se mucim prilicno,ili ne znam ili nisam bas sve provalio :slight_smile: Naravno igracu su mi krs pa je i to jedan od razloga. Ovako negde na pocetku igre sve deluje ok,jos uvek mi nije dosadilo niti ce skoro jer se mucim tj nije mi prelako. Bas me zanima kako je kasnije kad svu igraci budu na nivou…

Evo koga interesuje, Machinima radi live stream Fifa Street-a, malo da gledate profesionalce :slight_smile:

EDIT: Pod “profesionlcima” mislim na fudbalere LA Galaxy-a