MS sprema simplificiranu verzija Xbox 360

Pre “duranga”

pre sledeće, potpuno nove xbox konzole, microsoft će sledeće godine izdati pojednostavljenu verziju xboxa 360 fokusiranu na arcade igre te aplikacije za kinect, tvrde glasine

već neko vreme internetom kruže **manje ili više verodostojne glasine** o razvoju **_next-gen_ xbox** konzole, no kako su celu stvar potvrdili i neki developeri sigurno je – produkcija sledeće microsoftove konzole u punom je  zamahu. No, to ne znači da ćemo je moći zaigrati tako brzo ili da je  životni vek xboxa 360 pri kraju, dapače. Prema najnovijim glasinama  koje je na redditu iznio čovek pod nickom 'ms nerd', microsoft sledeće godine namerava izdati '_stripped-down_', **pojednostavljenu verziju xboxa 360** koja bi bila fokusirana na xbox live arcade igre te aplikacijama namenjenima za korištenje uz kinect kontroler. 

Što se cene tiče, ona bi trebala biti u rangu apple tv-a, a konzola bi se na tržištu trebala pojaviti krajem 2013. Godine. Nedugo nakon toga, tvrdi ms nerd, na tržištu će se pojaviti i microsoftova konzola sledeće generacije zasad poznata pod kodnim imenom ‘durango’.

Iako se o durangu zasada ne zna mnogo, sigurno je da sledeća microsoftova konzola neće biti predstavljena na ovogodišnjem e3 eventu.

Nemam pojma, zvuči mi sumanuto da se na taj način razbija tržište i fokus.

I meni isto to nema smisla da rade “bas sada” pred novu konzolu, bez veze.

milking all the way

Bas to.

MS hoce da otme musterije i od Nintenda. Ali mislim da su rekli da hoce da konkurisu Apple-u, vidicemo da li ima mjesta tu za njih (a sigurno ce biti)

Pa kud ce slabije od ove trenutne :lol: Pa moj telefon je jaci od sadasnje konzole. Korak u nazad jedino mogu tetris da izbace. Oni umesto da idu napred oni idu u nazad. Ali ok, siguran sam da imaju neku racunicu.