Motorola SHAMU novi NEXUS 6 ili ne

Šuška se na benšmark testovima da bi novi nexus mogla uraditi motorola nakon što ju je lenovo podiglo na noge od kupovine od googla.

Detalji prestavljeni 13 avgusta nam govore da će novi neksus biti unapredjeno iskustvo nego do sad. Ako je vjerovati GFXBench, uređaj će imati 5.2-inch QHD ekran, 3GB of RAM, i Qualcomm’s poslednji najbolji procesor. Sa 32GB interne memorije i 12-megapixel kamerom biće u mogućnosti da snima 4K video,Motorola Shamu zvuči kao ubica telefon.

Treba imati na umu da su ovo predpostavke.U prošlosti često je taj posao prepuštao Google kompaniji LG. Motoroli je udahnuo novi život Lenovo kada ga je preuzeo od Google.

Kada sagledate Nexus 6, datum izlaska je nerealan, ali imaćemo dobru priliku od Google da javno pusti Android L. Zadnjih par generacija Nexus uredjaja debitovalo je u oktobru,ostaje nam par mjeseci čekanja.Izvor:CNETAuuu ćića kakva aždaha, sviđa mi se to što vidim, ako nisu glasine jelte. Nexus je po meni stvarno best buy što se high end androida tiče.

Telefone menjam na dve godine, pa mislim da cu ovaj propustiti. Ali Nexus linija je trenutno moj favorit. Specifikacija po mom ukusu i mislim da je dobro da je proširena interna memorija na 32gb. Ovde godine planiram Nexus 8 by htc

Ne.

Shamu je ustvari Moto S - prvi Android Silver.

Nazalost, mozda kasnije Nexus 6 bude kao oslabljena verzija istog mada…

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2