Insta-buy. Ali ono INSTA!!! Bilo bi do jaja kada bi izbacili i onako nisam završio one DLC-ove…
Hvala za vest. sad cekam na nisanu sve remake hejtere
Koliko bi to fenomenalan deal bio, da ako uradis preorder za QB dobijes besplatno Alan Wake remasterd.
Meni licno jedna od naj igara ikada, bilo bi zanimljivo to da odrade i plus na kraju neka najava za sledeci deo…
*ebo ih patak, nikako da izbace TES ili Fallout Remake kolekciju :mad:
Ako će da daju za dž, što da ne, gotivim AW. Samo jel’ se to odnosi i na digitalni i disk pre-order ili?
Pa niko još uvek ne zna. Videćemo šta će narod reći ali kontam da će 99% štiklirati da se dobije AW Remaster uz QB… Pored toga verujem da će izaći i ovako naravno, ali ovo samo da bude bonus.
Ne znam koji remaster nije izašao u retail obliku do sada.
Lepa vest iskreno se nadam da ce se ostvariti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ne zelis Alan Wake ti glasaj za Ryse, mada ti ja ne bi uopste dao pravo glasa posto nemas XO.
Nikada nisam preorder-ovao fizičku kopiju igre, ali ako ovo ne bi postojalo u digitalnom izdanju (ako se uopšte i dogodi, naravno), onda će ovo postati moj prvi preorder fizičke kopije igre
Slažem se sa Lynx-om vezano za AW 2, ali Sam Lake je sve pojasnio u onom video snimku koji je izbačen pre jedno godinu dana, ako ne i više, vezano za razloge zbog kojih AW 2 trenutno nije u izradi. Zbog toga ih još više poštujem, jer stvarno likovi ulažu srce u svoje igre, baš kao i Naughty Dog. Ne prave takozvane “cash cow” igre tipa CoD gde svake godine imamo istu igru sa malo boljom grafikom i donekle drugačijom pričom.
Ipak, moram reći da bih remaster AW za Xbox One kupio i bez ovog bundle-a, jer je po meni ovo jedna od najboljih igara ikada.
Naravno, kad kazem “novi IP”, mislim na novi ground-breaking IP tipa Halo ili GeoW, a ne novi IP tipa Ryse koji traje 6 sati, sastoji se dominantno od quick-time eventa, i ima ocenu na Metacritic 60. Izmedju TAKVOG novog IP-a i remastera jedne od najlegendarnijih igara prosle generacije, svakako bih odabrao drugu opciju.
Izgleda da nismo igrali istu Ryse igru jer se moja ne sastoji dominantno od QTE…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam odigrao AW i oba DLC-a koja su ruku na srce mnogo mracnija od originalne igre i ostao odusevljen igrom i svima dodacima. Cak sam i odigrao stand alone verziju koja je izasla kako mi se cini 1-2 godine kasnije i imala pricu koja se ponavljala 4-5 puta sa blagim varijacijama i nije bila ni priblizno strasna kao original ili DLC-ovi. Posle svega toga mogu reci da igrati sve to iz pocetka zaisa ne bi radio. Uvek sam za opciju nove igre, a ne remastera.
Neko je na forumu napisao - “zivot je suvise katak da bi jednu igru prelazio vise puta”. U potpunosti se slazem sa ovim.
Ako vec nesto hoce da urade, neka izbace AW2, to je igra zbog koje se kupuje konzola, a na remaster bolje da ne trose vreme, barem je to moje misljenje.
Alan Wake se nije prodao u dovoljnom broju da bi radili na nastavku. A oni bi verovatno portovali verziju sa PC, što bi trebalo da im bude mnogo lakše i jeftinije nego da prave novu igru. Pa ako se bude prodalo dovoljno QB i AW Remastera, možda bi ubedili MS da ih ponovo finansira.
Neki od nas su kupili nove konzole, i samo igraju Remastere na njima
(citaj, Lordish) :lol:
Ako posteno odrade rimejk to znaci da trose vreme na to umesto da prave Alan Wake 2 na primer . Ovo moze da znaci samo ljudima koji nikad nisu igrali AW.
Drugo ima i boljih kandidata, sto kaze Lordish TES, Fallout,spominjao se i Mass Effect trilogy remaster.
Kakve veze imaju TES, Fallout i Mass Effect sa MS i Remedy? Šta bi mogao Remedy da remasteruje osim Alan Wake? Max Payne? Jok. A više puta je rečeno da ne mogu da rade na nastavku jer nemaju novca, a verovatno ni resursa trenutno da rade na dva projekta. To je što je. Mnogi su kupovali igre u znak podrške, i opet, nije bilo dovoljno. Ako uspe QB možda i bude nešto od AW2, ako ne bude ništa osim proseka sa osrednjom prodajom, onda će teško uspeti da naprave AW2.
Sent from my SM-G313HN using Tapatalk
ME bi bio odlican. ALI, da ukljuce sve dlc-ove. Pohlepna gamad…
Znaci DLCova kolko oces, a realno su skupi. I skoro nikad ne idu na sale. Trilogija moze da se kupi na originu za male pare, cesto je na raspordaji, ono 15$ 3 igre, al DLCovi jok. A realno story DLC-ovi su im dobri i bas vrede da se odigraju.
Fala bogu pa za te stvari postoji torent.
Mislim da su trenutno za trojku svi DLC free na xbox live.
Edit: Ipak ne, u pitanju su oni weapon pakovi.