Microsoft objavio Xbox Game Pass


Today, we’re continuing our commitment to give you more options to diversify and expand your library of games with Xbox Game Pass, a new gaming subscription service coming later this spring. Xbox Game Pass gives you unlimited access to over 100 Xbox One and backward compatible Xbox 360 games – all for $9.99 per month.


One of the best things about Xbox Game Pass is that you can discover and download the full titles directly on your Xbox One. That means continuous, full-fidelity gameplay without having to worry about streaming, bandwidth or connectivity issues. In addition, all Xbox One games in the catalog – and related add-ons – will be available to purchase at an exclusive discount for Xbox Game Pass members, so you can make the games you love part of your permanent library to play whenever you want. Every month new games will cycle into the subscription with some cycling out, giving you a constantly-updating library of games. Xbox Game Pass is your ticket to endless play.

Za sada potvrđeni izdavači
2K,
505 Games,
BANDAI NAMCO Entertainment,
Capcom,
Codemasters,
Deep Silver,
Focus Home Interactive,
SEGA,
SNK CORPORATION,
THQ Nordic GmbH,
Warner Bros. Interactive Entertainment
Microsoft Studios

Svakog meseca će biti dodate nove igre u servis.

5 Likes

Ma ja sam srećo, mene uvijek usere. :slight_smile: Čim sam kupio konzolu moralo je ovako nešto da se desi. :stuck_out_tongue:

1 Like

10 dolresa mjesečno, znači biće za nekih 50-60 da se uzme godišnji pass, toliko sam znao popušiti za 15 dana. :slight_smile:

Da, jako dobar deal. Treba videti inicijalnu listu igara i kako funkcioniše ceo sistem, ali za sada zvuči da je pogodak poput EA Access-a.

Ovo je super za nas koji hocemo da predjemo neku igru, ali necemo da je kupimo… Svidja mi se za sada, videcemo kada izadje…

Bice kao EA Access gde se skida igra na konzolu, nije streaming service kao PS Now na primer…
Ono sto je lepo je da ce dati Halo 5 npr. jedna od ozbiljnijih igara na one. Tako da ne sumnjam da ce kad tad i forze i ostale ekskluzive doci u ovaj pass.

Taman kad kupim Scorpio uplatim ovo i sit se izigram.

Ovo je feno-meno-menalno (he he). Je li se zna kada krece servis?

Ovo je i vise nego odlicno.

Kreće na proleće, kažu “This Spring”. Danas je krenula Alpha, pa ko je u Preview programu može već da se oproba.

Treba imati na umu da se igre u Pass ubacuju i izbacuju, tj u rotaciji su, tako da npr Sunset Overdrive bude prva dva meseca usluge a posle ga izbace i ubace Ryse. Dakle, nisu sve igre odjednom dostupne, kao u EA Accessu i tamo čuče, nego se smenjuju nekom dinamikom.

E da, za korištenje servisa nije potreban Xbox Live Gold, osim ako se igra iz Xbox Game Pass-a ne igra u multiplayer modu.

Oho, odlicna stvar. S druge strane, jos jedna pretplata. Vec placam Live, PSN i EA Access. Mislim da ce i drugi servsi da krenu ovim putem.

1 Like

Meni je veći problem što ću imati mega backlog igara koje najverovatnije neću odigrati. A opet, ovo će olakšati preuzimanje Xbox 360 BC igara koje su u većini slučajeva pain in the ass da se pokupe tokom GwG.

Još jedan dodatak, ukoliko kupite igru iz Xbox Game Pass biblioteke, na nju imate 20% popusta i 10% popusta za DLC.

1 Like

Pojaviće se i nova stavka Memberships u Games & apps delu (dizajn nije finalni).

2 Likes

Bilo bi super da ponude i godisnju pretplatu…

@Son_of_a_gun

Deder uzmi i ps4 pa i nas nesto da usere. Nemamo sta da igramo. Trololollololo :rofl:

2 Likes

Da da,ti pogotovo :grin:

###Važno! :stuck_out_tongue:

3 Likes

Pa jasno da hoce. Sharing is life :slight_smile:

1 Like

Čak i u našim uslovima, podeliti 10$ je sasvim ok za katalog od 50+ igara, ili koliko već bude u mesečnoj rotaciji na raspolaganju. Dobra stvar je što se uvek može uskočiti nazad u pretplatu ako su neki meseci slabiji.