Microsoft najavio "FPS Boost" za BC igre na Xbox Series X|S

The first games to support FPS Boost are Far Cry 4 , New Super Lucky’s Tale , Sniper Elite 4 , UFC 4 , and Watch Dogs 2. The improvements vary across games, with New Super Lucky’s Tale now running at up to 120fps, and UFC 4 includes 60fps performance on the Xbox Series S specifically.

https://youtu.be/7dxJFCgkNws

7 Likes

Oke, ovo je super :heart_eyes: .

1 Like

:rofl:

4 Likes

Uvek me zanimalo kako uzmu ovako random igre i boostuju ih.
Pasi super lucky tale i far cry 4 npr… Od svih igara kako bas te nadju

Testirao sam New super Lucky Tale na XSS-u. Pri prvom paljenju igre nije bilo nikakvih promena, igra radila u 30-fps-a. Nakon pola sata pri drugom quick resume-u igra se naprasno “otkacila” i sada savrseno radi u 60 fps-a. Samo me malo buni sto nema nikakvih info-a o tome u opisu igre.

Moraju da dobiju dozvolu od izdavača. Iako developeri ne treba ništa da urade oko ovoga, potrebna je saglasnost izdavača. Kontam da su ove igre izabrali da pokažu kako to izgleda u različitim žanrovima.

1 Like

Ova ikona će biti prisutna ukoliko je FPS Boost prisutan:

3 Likes
2 Likes

Cek. Ovo sad fakticki znaci da jedna ista igra na 2 razlicite platforme rade drugacije? Mislim, na PS 5 je i dalje 30 na ovim igrama dok ce na Xbox-u biti 60 i to nece menjati?

U F4 downgrade deluje preveliki za tako staru i pritom grafički ne preterano impresivnu igre. U fps modu kao kataraktu da imam :joy:

@MikiBanter izgleda da je i to od sad eksluziva za Xbox :joy:

1 Like

Pray se bukvalno preporodila igra. Baš sam je probao, moram je sada odigrati do kraja. Igra ima toliko dobru atmosferu…

1 Like

Ma meni je pobeda to sto COD ima dil sa Playstation a Warzone na XSX radi u 100-110fpsa a na PS5 u 60fpsa :rofl:

Ja sam se nesto zaglavio sa municijom i mocima kao sto cesto biva u tim survival igrama i naisao sam na neke protivnike koji me one-shotuju pa mi je postalo pretesko. To me je u sustini nateralo da odustanem negde na pola, ali je do tada bilo bas dobro. Sada bih bas igrao u 60fps na SX-u.

1 Like

Isto! Poslednji save game mi je kako se krijem u žbunu, sa 5 Shutgun čaura preostalih, a oko mene se šeta ono veliko “čudovište”.

Krenuću izpočetka, ali verovatno na easy ako ima ta opcija. Čisto priču da izguram do kraja.

2 Likes