Microsoft i Black Tusk ipak rade na Gears Of War Anniversary?

Microsoft and Black Tusk Studios are developing a remastered version of the original_Gears of War for Xbox One, sources tell Polygon.__The re-release of Gears of War for Xbox One will include updated visuals and reworked cutscenes, courtesy of animation studio Plastic Wax, according to a source. Stills of Gears of War’s remade opening cinematic were shown to Polygon, offering a new look at the Locust invasion with updated visuals._
[I][I]Microsoft was previously rumored to be working on a remastered Gears of War anthology for its current console, dubbed the “Marcus Fenix Collection.” But Black Tusk studio head Rod Fergusson, previously the series producer of Gears at developer Epic Games, downplayed those rumors earlier this year.[/I][/I]
[I][I]“I love the passion, but there’s no Marcus Fenix Collection,” Fergusson said in March. “We ARE working on other exciting Gears projects. I’ll see you at E3!”[/I][/I]
[I][I]Microsoft acquired the Gears of War property from Epic Games in 2014. The company brought on Fergusson and tasked Black Tusk Studios with continued development of the Xbox and PC franchise. Xbox head Phil Spencer has indicated that Microsoft wants to get back to basics with Gears of War.[/I][/I]
[I][I]“The thing that was great about the early Gears of War games, to me, was just the epic scale of the settings that I was in,” Spencer said in an interview last year. “The story, the setting was a lot more what I would call soulful and maybe even a little dark. I think the game over time became almost more of a parody of itself; not for any kind of horrible reasons. It’s hard to continue to manage the IP.”[/I][/I]
[I][I][I]Gears of War turns 10 years old in 2016. The first game in the series was released on Xbox 360 in November 2006, and was ported to Windows PC the following year.[/I][/I][/I]
_[I][I]Polygon has reached out to Microsoft and Black Tusk Studios for comment on [I]Gears of War for Xbox One.

_[/I][/I][/I]izvor: http://www.polygon.com/2015/4/24/8490745/gears-of-war-xbox-one-anniversary-remake

Znači, ipak rade na GOW1 remasteru… Idemo opet u krug. Sutra će valjda da opovrgnu, pa će opet da se javi neki insajder, i onda ajmo Jovo nanovo. Doduše, ima smisla, jer će 2016 biti 10 godina od originala. Bilo bi čudo da ovo ne spremaju. Uradili su to za Halo 1 i 2, verovatno će i za Gears Of War.

Nekako mi je bilo nerealno da urade remaster sve 3 igre, ali mi je bilo jos nerealnije da rade remaster samo jedne igre! A tizuju svako malo kao da rade nesto u rangu Fallout 4 ili Half-Life 3, a ne remaster igre stare 10 godina. Ako je ovo tacno, hvala im sto mi stalno odlazu kupovinu XO-a, na kraju cu ga kupiti za 200 evra, jer ce otprilike tada biti dve ekskluzivne, krstene, ne-remaster igre.

EDIT: Bice najveci lol ikada ako ne ukljuce u igru onih 5 chaptera koje su bile samo u PC verziji, ahaahha.

The Rem-Gen

Kao što sam ponovio više puta kad god se spomene neki remaster, ovakav je po meni ok. Igra je stara deset godina, i imala bi koristi od Anniversary edicije, ako je u rangu Halo Anniversary. One ultra giga definitive edicije igara iz poslednje dve godine su već druga priča.

Ali, Black Tusk radi i na novim Gearsima od januara prošle godine, kada je MS preuzeo Gears od Epica. To, kao i ono da je lik koji je radio na priči dok su Gears bili kod Epic, prešao u Black Tusk bi moglo potvrditi da je ovo istina.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Ono jes, cak sam i ja pricao da remasteri igara starih 10+ godina jedini imaju smisla. Mozda meni ovo ostavlja gorak ukus jer sam ih igrao sa 9 godina zakasnjenja. :smiley:

Bilo bi lepo da nastave tradiciju i izbace ga i za pc :emoticon-0111-blush


Pametnije bi im bilo da prave nesto novo umesto da portuju.

Po meni nepotrebno je praviti remaster ali ajd nek im bude :smiley:

Konzole nikad blize PC-ijevima nisu bile i ako je sad tesko napraviti port, e onda ne znam.

Znam ja da to nije tesko, ali nista ne treba dati filthy PC gejmerima, mnjehehehehehe. :lol: :devil

Staro si prase.

Remaster GoW kolekcije? Ocekivano. Samo jednog dijela? Mislim da je to ipak skoro pa ravno kradi… Ok, kao sto Daemon rece da je ultra-giga-mega remaster, pa hajde. Ali drugacije… Meh… Meh 2.0… Imam GoW vec na x360 spreman, odigrah ga i na PC-u u 1080/60 godinama prije, za mene licno, kao i za mnoge, izmisljanje tople vode…

Kakvo je ovo trućkanje da je ovo nepotreban remaster? Najbitniji remaster koji može da se pojavi na xbox one, ako su halo moraju i gearse, i sumnjam da će samo kec. Posle sva 4 haloa po ceni jednog većina će se buniti, ili ako prave samo kec nek stave cenu od 20 dolara i sve je u redu.

Bilo je i price da ce izaci samo halo 2a, pa bum, par dana pred e3 leakovana kolekcija, na e3 predstavljena. Nadam se da ce tako i ovde da bude i da ce ovo izaci pocetkom 2016e ili eventualno u novembru ove godine(cenim novembar jer je septembar obicno forza, oktobar izlazi halo 5 i decembar tomb raider od velikih ekskluziva).

Ako je Anniversary edicija, onda će se pojaviti sledeće godine, i to krajem godine. A možda urade kao epizodni format, samo da se pojavljuju jedna po jedna igra. Recimo, izbace prvi deo za 10 godina od izlaska, pa nakon nekog perioda, dok svima interesovanje opadne, izbace drugi deo, pa tako i treći, pa i Judgement na kraju. A da svaka bude po 20$. Mislim da bi to bio win win za sve. mogli da bi se posvete svakoj igri na određeno vreme, taman kad ti dosadi jedna igra, pojavi se druga. Ali, valjda ćemo uskoro videti :slight_smile:

Ili bude kao za Halo, samo kec remasterovan(odnosno dvojka kod haloa) a ostali portovani sa većom rezolucijom. Može i tako, ne bih se bunio :slight_smile:

Update:

Update: According to another source, Brink and Dirty Bomb developer Splash Damage is working on the Xbox One remaster of Gears of War. The U.K.-based studio has several job listings that say it’s working on a “very well known and highly popular AAA title with next gen technology.” We’ve reached out to Splash Damage for comment.

Update 2: We’ve seen some multiplayer screenshots of the Gears of War remaster, and it appears that the Xbox One game features improved lighting and increased texture quality. We’re told that the multiplayer runs at 60 frames per second.

[SIZE=1]Gears of War remaster coming to Xbox One, sources say (update)[/SIZE]

Jos samo 4 co-op i ja sam prezadovoljan… Ali ako rade samo gow 1 onda nema hordi, a to nije dobro u opste :smiley:

To nije dobro nikako , ali nece oni nas bez horde ostaviti :slight_smile:

A sta kazes na ideju da actually naprave… guess what? NOVU IGRU!