Microsoft Gathering Community Opinions on Porting Killer Instinct to PC

While Killer Instinct has made great strides in the community since launching last year, its exclusivity to Xbox One continues to be a sticking point for folks looking to get into the title. Having to purchase an expensive gaming console and a brand new arcade stick in addition to the game itself is a huge barrier to entry that keeps many from experiencing competition for themselves.

Fortunately, it appears as if the developers are taking note of this issue. Microsoft Studios creative director Adam Isgreen recently took to the official Killer Instinct forums to consolidate a number of threads centered around discussion of a possible PC port, even going as far to put together a poll to gauge the community’s reception to the idea.

In my opinion, the potential boost this could give the competitive scene is priceless, especially if they implement some sort of cross-platform netplay feature that will keep those already playing from dividing.

If you’re interested in having your voice heard, be sure to visit Ultra-Combo by following the link below and take part in the poll.

Source: http://shoryuken.com/2014/12/10/microsoft-gathering-community-opinions-on-porting-killer-instinct-to-pc/

Ovo bi bila odlicna ideja. Killer Instinct je vrhunska igra.

Jeste lepo, ali se postavlja pitanje - ima li ijedna igra sem Haloa i Forze koja nece izaci za PC? Da li su Halo i Forza dovoljni razlozi da se kupi konzola, ako ce svaka druga kvazi-ekskluziva izaci za PC u roku od godinu dana?

Kako izgleda, bice i TR eksluziva. OSim toga, imas i Quantum Break koja izlgeda nestvarno. Ne brinem se ja previse za buducnost XO. Iskreno, meni je uvek draze kada igre izlaze za sve platforme nego samo za jednu.

Na Quantum Break sam se ja nevidjeno izlozio, ali posto ga radi Remedy, imam osecaj da ce prica biti ista kao sa Alan Wake - posle nekih godinu i po dana ce i to izaci za PC. A za TR cemo da vidimo, cinjenica je da ce ga publishovati Microsoft Studios, ali to nista ne govori, jer postoji X igara koje su imale razlicite publishere za razlicite platforme. Uostalom, cak i da nikad ne izadje PS4, ili cak ni PC, izaci ce za X360, tako da opet nije XO ekskluziva.

EDIT: Inace, da znas, ja sam vec opredeljen za kupovinu XO i nista nece promeniti moj stav. :slight_smile: Ali ja ovo pricam iz ugla nekog drugog prosecnog konzumenta video igara.

Kao vlasniku PS4 ovo bi trebalo da bude lepa vest (jer mi je gotivna igrica uzasno a svakako imam i PC) ali…
Nemam neki racionalni razlog za ovo ali ipak bih vise voleo da ostane XO ekskluziva.
Ova igrica mi nekako nosi onu pravu draz konzole, podseca me na vreme Primal Rage-a i nekako bi mi se sve to pokvarilo izlaskom za PC.
Mislim realno ****am ali opet, sta znam.Ne mogu da se otrgnem osecaja.