Microsoft: 90 miiiona aktivnih Xbox Live korisrnika (64M više od prošlog kvartala), Game Pass 10 miliona pretplatnika

Mala napomena, broj live korisnika se ne odnosi samo na konzole, nego i na PC, Minecraft i sve ostale igre/servise koji koriste Live za online.

1 Like

Šta učini Korona :joy:

A onda mi neko ovde rece da se ne bi prodavala sada nova konzola.
Vazi, da je izasla sada razvalili bi prodaju.

Necu se pretvarati da razumem sta te brojke znace za MS, ali i dalje sam stava da pretplate treba objediniti.

Kakve veze ima to što se neko setio da uključi XO ili PC zbog dosade uzrokovane sedenjem u kući sa prodajom konzola koje bi koštale 500$. Ja logiku ne vidim. Sigurno nisu naprasno prodali 64 miliona novih konzola :joy:

Mozda, nikada necemo saznati. Samo moje misljenje.

Ove brojke za Game Pass su odlične, mnogi su sumnjali da nema ni 5 miliona pretplatnika. Sa druge strane trenutno nema bolje ponude u gamingu, nije ni čudo da ima ovoliko ljudi koji ga koriste.

Sa zahuktalim izbacivanjem 1st party igara i 3rd party dilovima ovo će da uzleti još više. Na to treba dodati xCloud koji trenutno testira nekoliko stotina hiljada gejmera.

1 Like

Možda ne toliko uz konzolu od $499 (Xbox Series X) ali uz konzolu od $299 (Lockhart) to je prosto deal i po. Uz nadolazeću inflaciju i recesiju, mnogima će manji model i jeftina pretplata biti mnogo dobra ponuda da je ignorišu.

Imanju već XO sa istom tom pretplatom za 199$.

Pa dodace samo 100usd i imati novo…

Detalji

1 Like

Moram da priznam da je meni licno PS4 vise “pomogao da ostanem kuci”, sa novim ekskluzivama, ali svakako da i u pass-u ima brdo dobrih igara. Mozda su, eto, mogli da daju i Red Dead malo ranije, ako cemo bas da zakeramo… :slight_smile:

Juce sam malo ukljucio Forzu Horizon 3, mislim da bi mi zivot bio lepsi da sam to igrao…

Fantastican potez. Sad ce brojke jos povecati sigurno.

3 Likes