Ovo liči na ukočeni NG.
Ovo izgleda…well just AWESOME
Koje ludilo od igre!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad bas nesto citam da se mozda nece zvati igra tako…
Ma ime je nebitno,bitno je da igra bude EXTRA!
Normalno ali cisto radi info(rumor).
Ako nesto znaju da prave japanci to su onda sinematici. Ali mislim da ce fanovi da se osecaju iznevereno jer ovo vise ima veze sa ninja gaidenom nego sa realnom simulacijom kojoj su tezile prethodne igre.
Zvace se Revengence.
@padavan
to je ono šta sam i ja hteo da kažem, samo što su animacije mnogo stiff, i nimalo fluidne, i kamera je užasna… Nadam se da neće finalan proizvod biti kao ovaj video :). Realno više mi se sviđao onaj rising od pre 2 godine valjda.
Kazu da ce naziv igre biti MGS: Rising, a igru razvija Platinum Games (Vanquish, Bayonetta). Cudno u najmanju ruku
EDIT: Metal Gear Rising:Revengeance
Nekad sam igrao ovu igricu i bila je jako dobra,al mi ovo ne lici ni malo na prvi deo igre,uopste.
eto sad smo svi videli da se igra ne zove vise metal gear Solid nego metal gear rising,mislim da je vreme da ovo pocne malo da se i hvali. i ja ne znam kako ovo moze neko da kudi (bez da uporedjuje MGS sa ovim) a kad je izasla bayonetta svi su uzvikivali uraaaaa
Da se razumijemo, nemam nista protiv ovakvih promjena, samo isticem da je to cudan izbor.
Sve cesce se pokusava napraviti tzv univerzum, tj prica iz razlicitih perspektiva. Kad su izlagali najnoviji RE, rekli su da hoce da istraze pucacki dio igre sa Elite vojnicima, takodje prave se filmovi, kao i CG filmovi. Ista stvar je uradjena sa Star Wars, Halo, pa u zadnje vrijeme i sa Dead Space fransizom (to je ono sto mi prvo pada na pamet). Ni Bayonettu ni Vanquish nisam jos odigrao, tako da ne mogu da kudim ili odobravam igru, ali je svakako zanimljiv pravac u kome su krenuli. I opet, iza igre stoji Hideo Kojima, tako da je to u neku ruku garant kvaliteta.
Evo i jedan fan made MGS film
EDIT: Ko zeli da pogleda evo i dokumentarni film o ovoj igri, govori Hideo himself