Mass Effect: Andromeda - Trailer / Screenshots / Collectors Edition 199$+60$ igra

novi skrinovi

1 Like

Deluje obecavajuce. Nadam se da nece zasrati.
Screenshotovi izgledaju solidno, ali ne neverovatno dobro. Zna li neko da li koriste Frostbite ili svoj engine?

Andromeda, a new promotional image seems to confirm previous suspicions of a March 21st release.
Despite still displaying a placeholder date of December 29th, 2017, Mass Effect Andromeda‘s Amazon store page includes an image that reveals the title will be playable on “21-MAR-2016.” While it’s obviously some sort of typo—March 2016 passed a long time ago—the 21st of March is a date that has come up previously in regards to Andromeda. In early October, Amazon listed The Art of Mass Effect: Andromeda hardcover book, going on sale March 21st, releasing “simultaneously” with the game.
Adding even more credence to the 21st is the fact that it falls on a Tuesday—the day when games tend to be released.

Do you think we’ve got enough proof to consider March 21st as the release date, or are you still waiting for word from BioWare?

Ovaj batica sa pocetka lici na Snovdena :slight_smile: ili mu brat :smiley:

Sto se tice igre za sada deluje obecavajuce ali nadam se da ce igra biti deset puta bolja od trailera.

ma pusti ti slike, oni izbacuju igru a ne slikovnicu :slight_smile:
Inace ovaj “Nomad” mi bas deluje mocno, steta sto ne nosi neko oruzje kao Makko, mislim da bi gejmplej sa njim mogao biti zanimljiviji da je to delimicno i borbeno vozilo.

Izgleda fantasticno…nisam igrao prva 3 dela, da li je ovo neki sequel/prequel ili prica za sebe? Igrao bih, ali mi mrsko da prelazim 3 dela ME, koji si predpostavljam izuzetno digacki

Odigraj obavezno, to je ono vrh gejming indiustrije i obavezna lektira za svakog ljubitelja video igara i(li) naucne fantastike.

Možeš slobodno početi od Andromede.

Plan “Andromeda” započinje skoro u istom vremenskom periodu kao invazija vanzemaljske rase Reaper. Plan koji bi trebao, kroz 600g putovanje krio snom, spremiti najbolje od najboljih - kako pripadnika ljudske rase - tako i većine ostalih, u neucrtano područje svemira zvano Andromeda. U cilju nastanjivanja istog.

Znači, 600g nakon originalnog ME-a :wink:

2 Likes

Opa sta ovo bi , alal vera za trajler, moram da priznam da se nisam nadao novom trajleru u skorije vreme i to jos ovakvom :wink:

Auuu e ovo stvarno jedva cekam.

Igra izgleda stvarno dobro,cak nerealno dobro…

Nepopularno misljenje – igra izgleda dosta lose i nece ispasti dobra.
Nadam se da gresim, al trejleri koje sam video ne obecavaju uopste.

Fight me. Ustvari, nemoj.

I meni se čini da će biti žrtva open world trenda od kog se publika podosta umorila. Meni je nekako combat pomalo off, ne znam tačno zbog čega. Pored toga, jedino što mi bode oči je UI. Crvena i plava koje se naizmenično pojavljuju su mi previše in your face, posebno u mračnijim delovima (koji čine oko 80%) prikazanog. Voleo bih da je to malo suptilnije i preglednije, ovako izgleda kao stroboskop na momente.

Posle BF1, mislim da mogu da izvuku pristojnu grafiku… Ali da je ovo prikazano na slabijoj konfiguraciji ili na X1 ili 4, u to sumnjam… Pre ce biti kao sto je bilo sa witcher 3, dva titan x i grafika boli glava odpadaju usi :smiley:

Meni su prethodni delovi bili ograniceni i linearni, sve se svodilo na odredjeni deo i nema lutanja okolo. Imali su kontrolisano istrazivanje sto je za igru ovakog tipa lose, mislim da ce sa vecim delom otvorenog sveta uciniti igru jos boljom i zabavnijom. Boje ko boje su u ovoj igri oduvek bile krejzi i bole su oci, vremenom se naviknes i bude prihvatljivo.

Ja ocu jos linearnije istrazivanje, jer po pravili previse lutanja okolo razvodnjava pricu, ja ocu jednu jaku, ozbiljnu pricu , nabijenu kohezijom.

1 Like

Izgleda super, ali cim se open world spominje gotovo nema sanse da je kupim.

Daj mi jedan ogroman vrlo dobro izrađen main quest (kao dragon age origins), nemoj me morit da moram skidati macke sa drveca 90% vremena dok svijet visi o koncu haha.

2 Likes

pa to su u sustini side questovi koji te ne teraju da ih zavrsis. stick to the story i bice ti odlicna igra cak iako bude tih fetch questova

Istina, ali kad ubace toliko side questova main quest pati i bude ili kratak ili odrađen zbrda - zdola. A i malo gdje ti je tvoj character dovoljno jak da mozes proci samo kroz main quest bez grinda po sidequestovima.