Konacno je potvrdjena igra i stigao nam je prvi trailer i detalji.
Kako stvari stoje radnja igre se seli na Zemlju , iako nisam bas odusevljem time ipak verujem da ce ispasti dobro i da ipak se nece citava radnja odvijati na Zemlji.
Konacno je potvrdjena igra i stigao nam je prvi trailer i detalji.
Kako stvari stoje radnja igre se seli na Zemlju , iako nisam bas odusevljem time ipak verujem da ce ispasti dobro i da ipak se nece citava radnja odvijati na Zemlji.
Jaooo jos godinu dana. Bolje da ovo nisam gledao
Ne mora znaciti da ce se desavati samo na zemlji.
Kaze: “If Shepherd doesn’t bring help soon…”, znaci, idemo galaksijom i trazimo pomoc za borbu protiv Reapera!
ako budemo opet kupili ludake po svemiru ja necu igrati mislim igracu,ali nema sanse da to opet radimo jer vec imamo 13 Squad membera.pa nek od tih 13 3 poginu u akciji 3 na bolovanju opet ce mo imati 7 sto je vise nego dosta
imam utisak da ce treci deo da omane zbog prevelikog ulaganja da bude epik i naseg prevelikog ocekivanja i onda ode mast u propast
Joj, videh i ja i raspametih se
Dugo me nije ni jedna igra zadzala za konzolom kao Me2 kada sam odigrao, trazio sam na sljaci slobodan dan kad sam seo vece pre toga da je probam
Ne verujem ni ja da ce odigravati samo na Zemlji, bice provereno jurnjave po svemiru za svim i svacim, a verujem da ce nam igra ispuniti ocekivanja, kec je bio jako dobar, dvojka vrhunska, od trojke barem toliko ocekujem, samo se treba strpeti jos 11 meseci
Ocekujem da ovo bude najbolja igra sledece godine(Kao sto je bio ME2 ove,bar meni).Sigurno se nece samo na zemlji odigravati,ali ko zna.Ogromna su ocekivanja,ME ima potencijala da bude jedna od najboljih triologija ikad.
evo neki novi teaser , ali bar mislim da je novi, ne secam se da sam ga video dosad
Sto se tice “novog” trejlera,pise u info-u na snimku:
This is a mock teaser I made using the ME3 announcement trailer and some scenes from the last game.
Evo nekih najnovijih informacija o me3:
If you haven’t played Mass Effect 2, consider this a warning as there will be spoilers below.
One of the major rumors floating around Mass Effect 3 has been shot down. There will be NO multiplayer component in Mass Effect 3.
Now that we have that out of the way, the game starts with Shepard on Earth, on trial in regards to the event of Mass Effect 2’s DLC –Arrival. In the middle of the trial, the Reapers invade and the prologue involves Shepard’s escape to the Normandy to start finding allies again in his fight against the Reapers.
Confirmed squadmates (or at least playable to some extent) will be Liara, Ashley/Kaiden, and Garrus (if he’s alive). A new character named James Sanders is also confirmed to be joining Shepard’s squad. Sanders is NOT the guy on the Mass Effect 3 trailer.
Characters confirmed to appear but not necessarily as squadmates are Wrex, Mordin, Legion, and Anderson. Again, this all depends on your playthrough if they live or not. The Illusive Man will also be back and will play a prominent role in the game and for some reason Cerberus is out to kill Shepard.
Now for actual gameplay details people have been waiting for.
The RPG elements will be beefed up. Not necessarily reverting back to ME1 but the game will be giving more freedom with character skills. Skill trees will be more extensive and powers will evolve several times instead of just once.
Weapon modification will make a return allowing you to swap out different parts such as the gun’s barrel, scopes, and so on. This will affect the weapon’s stats and appearance in game.
Now all classes will be able to wield all weapons. The catch is each class will have limited slots to carry them. Only the Soldier class will be able to carry all weapons at once.
Mass Effect 3 will continue what ME2 did with its interactive comic to let you make decisions for people who are starting the game fresh.
The game will have multiple endings. Some will be good, some will be bad. People in your squad will have a significant effect on which ending you’ll get.
A nakon igrice ocekuje nas i animirani film
Electronic Arts i FUNimation Entertainment su objavili da su postigli dogovor o snimanju anime crtanog filma baziranog na popularnoj igri Mass Effect. Produkcija je već počela, a koliko se ozbiljno pristupa projektu govori činjenica da će BioWareov Casey Hudson, glavni producent Mass Effect serijala, biti jedan od glavnih producenata ovog animiranog filma. Pored njega, produkcijom će upravljati predsjednik FUNimationa, Gen Fukunaga, direktor Original Entertainmenta, Chris Moujaes, te CEO T.O Entertainmenta, Takeichi Honda, i na kraju Yui Shibata.
Gotov projekt bi trebao biti dostupan na ljeto naredne godine kao digitalni downlad, te na DVD-u.
Igra definitivno zasluzuje da naprave film
Ha, ja u zadnje vrijeme samo gledam te animirane ili CG filmove radjene po igrama. U zadnjih 7 dana gledao Dead space: Downfall i Aftermath, odgledao Halo Legends, a nedavno Resident evil: Degeneration, koji mi je bas legao. A pocelo sa Animatrix-om, iako nije po igri, ali jbg
Prvo se govorilo o “pravim” glumcima i pravom filmu. Cak se se pojavile neke slike na koje se sumnjalo da su iz Mass Effect filma, pa neki reziseri, scenaristi… Sve je to izgleda bio jedan jako dobar marketingski trik (kao i fazon da se na 1h ili nesto vise vremena pojavio Mass Effect 3 shop na bioware sajtu a tad se spekulisalo o tome da li se Mass 3 uopste pravi)
Ni ova moja informacija nije 100% sigurna, da se razumijemo, al je nekako “normalnija” i lakse za uraditi
Od ovih animiranih filmova sto je “onKaran” naveo pogledao sam samo Resident Evil (bla bla bla ovo je jedno 739 post u kojem hvalim i dajem do znanja da sam veliki poklonih residenta) ali morau pogledati Dead Space
Auuuu,ko ce docekati igru Moracu izgleda da odigram taj DLC “Arrival”.
Dobar je Downfall, Aftermath je malo losiji, ali je interesantno uradjen. Downfall je prequel za Dead space 1, a Aftermath je radnjom smjesten izmedju Dead space 1 i 2. Naravno, sve sam hronoloski odradio, odgledao filmove, odigrao prvi dio, i sad poslije ispitnog roka ide dvojka. A Mass effect bi volio da urade kao CG, mislim da bi bilo puno kvalitetnije, ako bi radili pravi film, ne bi to bilo to
Njaah, ja se samo nadam da nece igru upropastiti kao ME2, tj da ce se vratiti vise prema RPG zanru, a ne da ce preci na totalnu pucacinu, mada ne polazem prevelike nade za ovu prvu opciju.
Pa rekose na tu temu:
- The RPG elements will be beefed up. Not necessarily reverting back to ME1 but the game will be giving more freedom with character skills. Skill trees will be more extensive and powers will evolve several times instead of just once.
Evo sta kaze Casey Hudson iz Bioware-a: “The battle for Earth is lost. The only hope is to flee, gather support, and mount a counter-attack to reclaim the planet.”
Vise detalja o novom nastvaku mass effecta 3 mozete pogledati ovde
Ahahahahahahahahaha svaka cast IGN-u,prvo ide neki video iz crtaca Avengers,pa onda pravi trailer,stvarno vas natera pa pomislite WHAT THE FUCK IS THIS? xD xD xD
Evo jos svezih i zanimljivih informacija (copy/paste)
* The reason that Cerberus is now against Shepard is explained at the beginning of the game.
* Cerberus' troops include mecha, assault units and ninja-style shock troops.
* Reapers come in different sizes ranging from 500-600 meters of the smaller ships to 2km for Herald.
* New skills for Shepard: He can dive in search of cover ala Max Payne, roll, perform a SWAT turn and strike the enemy with greater variety of melee attacks. The mag specifically mentions a new class, "Heavy Melee" that takes advantage of these capabilities.
* New skills: Engineer can build turrets.
* Customize weapons with sights etc - there are five variants in each section.
* More items to "loot."
* Space Battles? Perhaps, but unconfirmed.
* Enemies can suffer dynamic damage. The Cerberus mecha, for example, require that you shoot a weak point - the glass cockpit - in order to destroy them. In other enemies you can cut off their arms and break various pieces of their armour.
* Fighting is more dynamic, forcing you to move more frequently. Game speed is said to be 15% faster.
* Exploration: You won't drive vehicles seen in previous games. The main gameplay is designed without them and will continue so. This does not mean that there are no vehicles in the game.
i mozda najzanimljivija
Znaci bice jos gradova osim Londona (cuo sam u nekim pricama i Tokio se spominje) , rodna planeta Salarijanaca ce biti ludilo osecam, kao i Mars (gde ce verovatno biti dosta gradjevina i ostataka drevne civilizacije)
Iskreno ja sam bio razocaran zasto u prvom delu igra nije pocela na Marsu, tj zasto nije prikazano to kad su ljudi nasli ostatke drevne tehnologije Proteanaca koja im je omogucila medju-zvezdana putovanja.
Verovatno cemo se sad susresti sa ostatcima te tehnologije