Nikad nisam razumeo ove klipove. Razlika je minimum minimuma, uglavnom samo u osvetljenju. Dok igrate igru ne primecujete ni tu razliku.
Besposličarima treba razloga za svadju, tako nastaju ovi comparison klipovi. Igra radi na Unreal engine 3, i kakva to moze da bude razlika izmedju 360 i PS3 verzije??
Razlika je u optimizaciji same igre za odredjenu platformu. Naravno, u startu to ne mora da znaci da je neka platforma “bolja” jer se u vecini slucajeva greske i bug-ovi odklone patch-om tj. Title Update-om. Xbox 360 je “pogodniji” za multiplatformske igre a s tim i optimizacija. Zato nekad izgleda da je neka igra bolja, ljepsa u odnosu na istu s PS3 (Wii i PC necu da pominjem uopste) ALI zato PS3 ima dosta bolje eskluzive (u svakom kontekstu) i to je realnost koju trebamo svi prihvatiti bez obzira koliko “fan-ovi” Xbox 360 bili. Procesnjaj malo forumu, bilo je dosta rasprava zasto je Xbox 360 “bolji” za muliplatformske igre u odnosu na PS3 i kakve su PS3 eskluzive u odnosu an sve ostalo - Limanac81 je to ubjedljivo najboje i najstrucnije objasnio
Tako je,ja vec duze vreme imam obe konzole, gamer pc i laptopove necu da pominjem, Iz mog ugla igranja,recimo da ps3 igram jedno 5 puta vise nego box, mada imam preko 100 igara(originala) kako za jednu tako i za drugu.Neznam da objasnim,ali mnogo bolje igre postoje za ps3,takodje online mode je mnogo bolji,takodje za multimediju ps3 mnogo vise koristim,gledam filmove preko stremainga, takodje Youtube i ostale servise.Po meni je ps3 jos mnogo ispred.
Ok ovo ce biti mali off ali ja moram da odgovorim ovom coveku…
Dakle citajuci tvoj post sam se zapitao da li si ti ikada upalio xbox 360 i pritom bio konektovan na live jer reci da je “online mod” mnogo bolji a pritom mislim da si hteo da kazes da je psn bolji od live-a je glupost i cak najveci fanboy-evi ps3-a su to shvatili,dalje sto se tice multimedije jedina razlika je sto ps3 ima blueray stvari koje si ti naveo mogu i jedna i druga konzola samo sto takvih aplkacija na xbox-u sada ima mnogo vise i plus live tv.Naravno sto se tice izbora na kojoj konzoli ces da igras to je vec stvar ukusa i naravno stoji stavka da ps3 ima mnogo vecu i bolju kolekciju exkluziva .Naravno to je tvoje misljenje i nezelim da se osetis prozvanim ili da mi ovde razglabamo koja je konzola bolja samo bih ti porucio da upalis taj xbox ako ga stvarno imas i skines poslednji dash videces jedan novi svet xD
Kids, gather 'round…Wii FTW!
pa dobro, i ove bolje ekskluzive za ps3 su nekoliko igara u nastavcima (Uncharted, God of War, Killzone, Gran Turismo…itd.) i fakat jest bolja konzola sto se tice naslova, pogotovo kad vidim da je najveca exlusive igra u 2012-oj za xbox *****i Halo 4… i Witcher 2, koji je vec davno izasao za PC.
ne posjedujem PS3, nazalost, tako da pisem ovo IMHO.