Ovaj negativac na pocetku gameplay-a sa crnom bradicom… To je bre 100% onaj lik iz Vikinga. Jos vidim poznat mi je i lik i glas. Sad cu da pogledam ali 100% je on.
Ovaj
Izgleda super (mada nista manje ni ne ocekujemo) , rekao bi da je borba malo unapredjena i jos raznovrsnija nego u prvom delu, inace graficki ne vidim neki veliki pomak u odnosu na prvi deo (koji je inace izgledao brutalno), deluje mi kao da bi i PS4 ovo mogao da potera, ono iako ima neke razlike u grafici u odnosu na prvi deo radi se o nijansama (mada prvi deo je vec zaista izgledao sjajno tako da ne vidim neki problem).
Sumnjam da će nešto drastično da se promeni kada je grafika u pitanju u odnosu na PS5 verziju Miles Moralesa. Kapiram da je to to. Dodatno ispolirane i ispeglane neke stvari. Drago mi je samo da su malo više proširili NYC.
Pa i ja bi rekao da je to to, manje vise izgledace kao i prvi deo, doduse secam se u prvom delu da je igra lepse izgledala nocu nego tokom misija po danu, pa verovatno ce i ovde to biti slucaj.
Recimo mislim da okolne zgrade i okolis su mogli biti malo detaljnije odradjeni kao i random NPC likovi.