Marvel Avengers dolazi u Game Pass

4 Likes

Evo skidam upravo…

1 Like

Stavio sinoć da se skida, upravo palim,
btw 140gb :flushed:
Edit: I opet mi traĹľi update 46gb :man_facepalming:

Krenuo sa igrom. Moram pre svega reći da je grafika vrhunska cak i u 60fps. Na momente imam utisak da gledam film.

Dzaba grafika kada je sama igra blagi uzas. :rofl:

Osnovna igra je sasvim ok, kao i glavni DLC, problem je alavi Square Enix koji je prepunio igru mikrotransakcijama za svaku moguću stvar i celo iskustvo čini jedva ponišljivim. Igra kao igra je vrlo dobra, sama monetizacija igre - nikako.

I meni nije nikako legla, taj koncept igre mi nikako ne odgovara. Dobio sam je na izlasku, probao, odigrao 3-4 sata i batalio

Ne znam kako moze biti igra dobra pored live servis modela, gde si osiromsen za neke karaktere, nema negativaca dovoljno…dosta je limitiran roster. RPG momenti su mizerni, post game content je dosadan, neke nagrade su vremenski ogranicene sa extremnim RNG. Prica je predvidljiva i kratka, oko desetak sati. Sam combat je u najbolju ruku ok, jer je na pocerku obican square mash, posle malo bude bolji ali je i dalje veoma veoma daleko od jednog Batmana i Spidermana koji imaju fantastican combo based combat. Plus na to dodas da je igra Destiny clone with superheros. U sustini dumb fun if you’re an Marvel fan…

1 Like

Pocetak nije toliko los. Daću joj šansu zbog grafike , mada se vec vidi da je igra vise za neko opustanje nego li da se ocekuje nesto poput spiderman-a.

2 Likes

Preko ARG nešto više od 100 kinti.

1 Like

Valja li to zadovoljstvo? ÄŚitao sam uĹľasne recenzije i komentare.

Ja sam ÄŤuo da je kampanja solidna, kratka, ali solidna, za razliku od raspale MP komponente. Svakako mislim da vredi tih 100 kinti.

1 Like

Uzeo za 5€ kad je bila prošli put na popustu i nije mi bilo žao.

Base kampanja nije dugačka a uz nju ima i par ekspanzija koji nastavljaju priču. Priča je ok, iako nije ništa posebno. Ima i RPG elemenata (budženje opreme i uzimanje nove, skill tree-ovi, itd.) plus gomilu evenata koji se ponavljaju sa vremena na vreme i daju razne bonuse.

Što se gameplay-a tiče, svaki heroj ima neki svoj način igranja i neku foru sa kojom kida. Tako da kad ti dosadi jedan heroj, uzmeš drugog i nastavljaš. Moj savet je da pogledaš na YT neki gameplay klip i probaš ako ti leže igre tog tipa. Meni, iako nisam u nekom superheroj fazonu, je legla i uspeo sam da utrošim 24h u igri bez da mi bude dosadno.

Većina hejta koju je igra (sa pravom) dobila bilo je zbog mikrotransakcija koje su bile prisutne u igri, ali više nisu. Maltene si morao stalno da koristiš shop, makar za boost-eve, da bi mogao nešto da odradiš u dogledno vreme. Sada toga više nema. Sve što se kupovalo preko shop-a se dobija automatski, a od boost-eva ima trajan 1.5 XP boost, pa nema ni tog gridn-a više.

Za tih 100 dinara sigurno nećeš da pogrešiš, makar završio samo priču kroz base kampanju i ekspanzije.

2 Likes

I ja ga uzeh neki dan, pa nek se nađe. :roll_eyes: