Marathon - Announce Trailer | PS5, XBOX & PC

1 Like

I ovo remake :rofl:

Marathon je igra zbog koje je Bungie postao Bungie, a i razlog zašto su prodali studio MS-u, pošto je zadnja Marathon igra imala bug koji je u potpunosti brisao sve sa PC-a (čini mi se prilikom uninstall-a).

Mogu reći da jedva čekam, pod uslovom da ovo bude SP igra. Volim Bungie, ali Destiny i sistem misija u igri se definitivno ne uplapa sa mojim životnim ili gaming navikama.

1 Like

Nije SP nego PvP online extraction shooter. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ok, interes je ugašen.

2 Likes

+1 normalno

1 Like

Sto sve igrice imaju ovako neke kretenske boje.
Kao da su svi na acidu jbt pola predatavljenih igara tako izgleda.

@marko_gts Kod mene obratan utisak, odmah su me kupili na izgled. Kamo srece da je vise igara vizuelno ovako originalno.

Graficki dizajn prva liga. Detalji poput crvica koji grade exoskelet, chef’s kiss.

Al onda cujes reci pvp, i smoris se. No dobro, bungie je to, nije im prvi put.

2 Likes

Meni te boje izgledaju uzas. To mi izgleda kao pokrice za los rad. Kao moderna umetnost. Posto ne znam da nacrtam lepo onda cu da nazvrljam i kenjam kako je to umetnost.
Napravi ti brate da se vidi koza, tekstura, dlake… a ne ovako ofarbam ljubicastog teletabisa i kazem “ja sam originalan” nisi matori nego si nisi znao bolje.

Gledam ovaj trejler jos nekoliko puta jer me bas zgrabio, sto vise gledam to vise primecujem koliko je zapravo prazan.

Kapa dole koliko su dobar vajb napravili od minimalnih sastojaka – 90% vremena lik trci niz hodnik, dakle jedna animacija s gomilom boja i senki. Onda kad pauziras scenu na onoj snajperki, njen kostim minimalno detalja ima, sve samo osnovni oblici strateski rasporedjeni. Trepavice su joj solidni meshevi. Kadar s pogodjenim likom u vodi, shaka mu jos uvek ima standardnu trigger rig poziciju, nisu ni to dirali. Najskuplja stvar je treptaj, tu su morali citav jedan blendshape da naprave.

Al onda dodas par kul kadrova sa chris foss svemirskim brodom, synthwave muziku, upecatljive boje i pregrst cyber-crva, mene kupili. :smiley:

3 Likes

I meni ovo vizuelno izgleda fenomenalno, ali definitivno nisam target publika za ovaj naslov :grin: