Male tajne velikih majstora Ped-a!

Sa zadovoljstvom obavestavam svu bratiju na forumu da ce se sa planiranom akcijom pod sifrom “Ludi Gears” odpoceti danas, posle podne u X casova. Drug Milan89SD i drug Dzudzi77 krecu u pohod ideoloskog ubedjivanja i preobrazavanja Lokusa (vidi sliku gore). Akcija ima za cilj sledece:

  1. Objasniti Lokusima da grese
  2. Prilikom objasnjavanja ipak pobiti sto vise istih
  3. Bilateralni razgovori sa Queen Myrahh sa propratnom svecanom vecerom.

S obzirom na tezinu zadatka, ocekujemo da ce akcija potrajati ali ni trunke ne sumnjamo da cemo istrajati i uspeti u nameri sveobuhvatne liberalizacije trzista emulzije kao i “konstruktivnog” razgovora sa njenim visocanstvom. U to ime… visoko dizem pesnicu… do pobede.

Stay tuned for more info.

Do pobede!

Nakon prva dva Act-a i nepoznat broj chapter-a, drug Milan i ja mozemo da zakljucimo da je prvi dan bio i vise nego uspesan. Imali smo vise susreta sa Lokusima, uglavnom prijateljskih preko nisana i za sada smo sto procentno uspesni u ubedjivanju istih. Objasnjavanje onoga sta je pravo varira od Lokusa do Lokusa te ponekad zahteva headshot ili grudvanje sa granatama ali na kraju uvek shvate… Marcus i Dom aka Milan i Vlada su u pravu. Uvek u pravu.

Kraljicu, za sada, sreli nismo ali smo sigurni da cemo pre ili kasnije dobiti njenu paznju s obizirom da sam vec na ovom prvom izletu, napravili poprilicnu papazjaniju. Po koji River, Grinder ili Boomer… a nasao se tu i jedan nesretni dzinovski crv… svi su ubedjeni.

Ostanite do kraja sa nama. I zapamtite! Ruka gore… podignuta iznad glave sa cvrsto stisnutom pesnicom COG-a!!!

Comrades Milan i Vlada will be back, probably, tomorrow.

Nisam ni sumnjao da ce biti bilo kako drugacije hehe.

Sa neizmernim zadovoljstvom konstatujem da je Akcija “Ludi Gears” zavrsena. Uspeh nije sto procentan iz dva razlogcica ali pro, mlg playeri ne pricaju o malim stvarima :x Drug MIlan i drug Vlada su zauvek pacifikovali preko 2000 lokusa. Imali smo lep, kratak chat sa nv kraljicom ali se ispostavilo da ona nije bila raspolozena za klopu tako da svecanog rucka nije bilo. Hajdzekovali smo Brumaka, sravnili sa zemljom pola Sere, oplakali jos jednog brata Carmine, ispeglali vise desetina grbavih Boomera, Grindera i zauvek zacepili gubicu desetinama Kantusa. Takodje, doslo je do drasticnog povecanja mortaliteta u Ticker zajednici :slight_smile:

Sve u svemu bio je ovo jos jedan izlet na planeti Sera u drustvu bratije iz Delta odreda. Pun uspona i padova ali na kraju, sa filmskim The End-om. I dok poslednji metri Jacint-a tonu u vodu, mi stavljamo tacku na ovu kratku malu pricu do sledeceg puta i novog druzenja…

… A to ce biti nesto zaista VELIKO.

[SIZE=6]BRING IT![/SIZE]