Cim se otvore pollovi za Sh!tCreed i Call of Sh!t, od mene slede dve jedinice, a necu ih ni igrati
Koji sam rebel hahah ![]()
BO3 ce imati realistic difficulty tj jedan metak te pogodi i mrtav si.Jedva cekam da isprobam to jer mi je veteran sprdnja uglavnom 
Zavrsih s Tomb Raiderom sad razmisljam da li da uzmem jos nesto 
Dodajte i Starcraft 2 Legacy of the void
Fallout 4 MT se update-ovao. Please Stand By.
Posto nekako se uvek zalomi da ja moram da budem taj koji ce da negoduje, kritikuje, sere i slicno, moram da kazem nesto, sto se odnosi na sve nas:
Kada vec izaberete da radite neki MT, potrudite se da to bar bude sa malo entuzijazma, ne samo 5 reda texta, brdo slika i video klipova. Napisite neki text koji ce potencijalnog igraca privuci, slike da proprate taj text a ne obrnuto.
Nije mi cilj da blatim i tupim, tako ispada inace mozda, ali poenta je da napredujemo zar ne?
Samo uzmite za primer 2 MT-a na koje bi mogli da se ugledate i to je sve (ima jos, ali ova dva navodim kao najsvezija koji valjaju, izvinjavam sto ne navodim sve redom da se neko ne uvredi)
Forza 6
Star Wars Battlefront
to je to, neka to budu smernice za dalje pravljenje MT-a
PSX? De podsjeti me za sta je to skracenica, osim za Playstation 1 konzolu ( onu malu )?
Playstation Experience, čak si i ti koristio tu skraćenicu 
Aaaaaaaaaaaaa, yup, jesam
Ali brainfart druze, ne bi se sjetio ni za sto godina o cemu je rijec.
Planiram napraviti, da. Jel ima neki rok do kad trebam, posto ima jos mjesec dana do toga?
ima veceras do 00:00 ili onaj iz clock tower(PSX igra) sa makazama dolazi po tebe :D.
Napravio sam MT za Just Cause 3, samo neka neko od Admina/Moderatora ubaci zatvoren poll.
EDIT: 1000-ti post 
[TABLE=“class: grid, width: 700, align: left”]
Ime igre
Datum izlaska
Rezervisao
Battleborn
13.05.
[/TD]
[TD]Dark Souls 3
12.04.
daemonkiller92 - Završen
Doom
13.05.
[/TD]
[TD]Hitman
11.03.
Lukathegamer35 - Završen
Mirror’s Edge Catalyst
24.05.
[/TD]
[TD]Quantum Break
05.04.
ShadowFighter - Završen
Ratchet And Clank
12.04.
daemonkiller92 - Završen
The Division
08.03.
S.T.A.L.K.E.R. - Završen
Uncharted 4
26.04.
[/TD]
[TD]Homefront The Revolution
17.05.
[TD][/TD]
[/TABLE]
Eto, počinje opet sezona velikih igara, pa je red da vidimo kako stojimo po pitanju MT
Ako mi je neka igra promakla, javite pa će biti dodana.
Jel u planu XO ili Ps4?
Cek cek, znam odgovor… Ni No Kuni, 999 japanstina, a sta i ja pitam…
![]()
Embrace the animu, embrace the Japan, forget everything else
PS4 uzimam, samo je pitanje kad. Uz to, već imam dovoljno igara za PS4 zbog Crossbuya i Plusa. Imam i za XO, ali XO nema moje japanštine i Bloodborne, soooo… Yeah.

No Nep, No Buy!
Anyway, još neka žrtva/dobrovoljac za MT? ![]()
Domo arigatou mistar roboto, ShadowFighter, Senpai Has Noticed You, now you may die in peace.
Malo smo se za****vali, ali, neko za Division ili Hitman? ![]()
Ja se javljam za Quantum Break
Dodat. Ja ću možda i Ratchet And Clank, ali ću videti da li ću stići kraj Dark Souls 3 ![]()
Ja cu Division ![]()
Tacke ostaju na novom forumu, burn ![]()
Nooo, to je onda bilo na starom. Goddamnit. 
Ok, dodaću tebe na listu za The Division. 
Ok, dodat si na spisak ![]()
Trebalo bi da je sad sve ok. Bavi pogled da li je kako treba