Mafia III dolazi za next-gen konzole

Mafia III je trenutno u razvoju od strane 2K Czech za PlayStation 4 i sledeći Xbox, po rečima češkog Eurogamera.Prošle godine tim je izgubio čak 40 ljudi, a trenutno traže još 13-toro koji će raditi na ovom naslovu. Poslednja igra im je bila Top Spin 4 u 2011. godini. Mogući datum izlaska nije rečen, a igra kako stoje stvari se neće najverovatnije pojaviti u skorije vreme!

samo da necekamo 7-8godina kao za prethodni deo :smiley:

Samo da ne bude dosadna i monotona kao dvojka. Dok sam gledao trejlere, pomislio sam da ce biti jedna od kandidata za igru godine.

Sto ti je dosadna,meni je bila najbolja sandbox igra posle GTA4 na xbox-u jos sa svim dlc-ima…bas dobra igra.

GTA 4 mi je bila ekstra i presao sam je nekoliko puta, kao i Episodes From Liberty City. A Mafia 2 me je smorila nevidjeno zbog dosadnih misija, lose odradjenog pucanja a najvise sam se razocarao sto nije postojao free roam niti day/night cycle. Doduse, ortak se kune u ovu igru, tako da ukusi su definitivno razliciti. :slight_smile:

Keca sam obožavao da igram, a dvojka mi je bila solidno odrađena. Verovatno jedna od boljih novijih sandbox igara koje trenutno mogu da se nađu. :slight_smile:

Meni je realno bolja Mafia II i od GTA IV, jedinica je mnogo bolja sto se tice radnje i duzine trajanja, ali i dvojka je na visokom nivou, posebno zbog grafike koja mi se strasno svidela…

I meni je Mafia mnogo bolja od GTA. Ima…nesta sto GTA-u fali

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Ako ce da bude kao dvojka onda bolje da ne izlazi. Dvojka je bila navodno sandbox a u stvari linearna od pocetka do kraja sa ocajno praznim svetom. Voznja je bila katastrofa odradjena, obicno smaranje od tacke A do tacke B i vestacko produzivanje igre. Nije ni cudo sto je popila masu kritika na netu.

Mogu samo da kazem da oni kojima se mafia 2 nije svidela su samo oni koji su ocekivali da ce u mafii 2 moci da sednu u kola i gaze pesake po gradu. Od pocetka je receno da ce mafia 2 biti story driven igra, pa tako ja nisam ni ocekivao sandbox ala gta ili saints row. sto kaze mr man, kad odigras i sve DLC-ove, igra je predobra. cak stavise ti dlcovi dosta priblize igru klasicnom ala GTA sandboxu