Mad Max

**


Developer:** Avalanche Studios
Publisher: Warnes Bros. Interactive Entertainment
Platforme: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
Datum izlaska: 01.09.2015.
Žanr: Action-adventure

[SIZE=4]PRIČA[/SIZE]

**Mad Max **je post-apokaliptična akciona-avantura. Ne bazira se na filmovima o Mad Maxu, već je potpuno novo ostvarenje, koje samo uzima ideju iz filmskih ostvarenja istoimenog junaka. Nakon što mu u sred pustinje War Boys-i ukradu odeću, oružje i auto, on susreće novog mehaničkog prijatelja po imenu Chumbucket i zajedno kraftuju novo ultimativno vozilo zvano Magnum Opus. Nakon toga Max kreće na War Boys-e sa željom da se osveti.

https://youtu.be/UmLkZZ8HXfY

[SIZE=4]GAMEPLAY[/SIZE]

O gameplayu se trenutno ne može mnogo reći, osim onoga što smo videli u trailerima i nekim gameplay snimcima sa developerima, ali po svemu sudeći gameplay se zasniva najviše na vožnji i fluidnom combatu. To je ono što ovu igru i krasi. Max će takođe imati razno oružje kod sebe, te će tako igra svaki put nuditi novi način borbe.


**Countdown do izlaska igre na Steamu:
**
https://countingdownto.com/countdown/mad-max-01-september-2015-countdown-clock-0

Dobro je, kazu ljudi da dobro radi na PC-ju.

Avalanche je radio port koji su radili i Just Cause 2.

Da, na Steamu svi kažu da je optimizacija odlična, i da odavno nije jedan port ovako dobro radio na PC-ju. Međutim Denuvo i ovde, tako da ćemo morati da sačekamo malo. Ono što sam primetio jeste da se neki žale da je grafika malo downgradeovana, valjda zarad dobre optimizacije.

U se*em im se u Denuvo vise. Ok kupi se neka igra, al brate mili bas smaraju sa Denuvom, pirat sam u dusu bre.

Stize CRY verzija, ne brinem :wink:

sa omota mi lici na Drake-a iz uncharted :slight_smile:

nigdje veze sa njim, bas nikakva slocnost po meni :smiley:

btw postoji opcija da mu se nabaci spartanska brada i drugacija frizura. Ako ovo budem igrao to ce da bude prvo sto cu da uradim.

pogledaj malo bolje iz daljine slike https://www.google.com/search?q=drake+uncharted&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIkYrRpdnVxwIVhVosCh0jqwq8&biw=992&bih=517

Ne znam, opet mi nema slicnosti… :slight_smile:

A pogledaj tek ovu sliku koliko lici na U3.Ja kad sam video na prvu mi prodje kroz glavu ovo Drake sto posto :smiley:

Ma naravno nego kazem bas dosta lice pogotovu ova slika gore :slight_smile: Uvek se setim one scene iz U3 kad se Nate valja po pesku i trci po vodu

Mene ova slika podsjeca na Rage.

odgledao sam sada par gp klipova, predivno bre izgleda! Vec planiram da ga kupim tamo negdje na black friday ili slicno, znaci mad max i fallout 4 do kraja godine i ja sam miran.

Pre toga ne, jer izgleda da ima Denuvo.

Miran do kraja decenije, ne godine! Hehehe

Dobar Maksa, dobar.

Inace ne znam kako je drugima koji igraju, al ja 3 sata nisam mogao da se naviknem da ulazim sa desne strane u kola. Sve s leve i onda mu duze treba da pokrene kola, i plus kad se parkiram uvek se parkiram da bude leva strana bliza lokaciji.

Hebena Australija.

Odlicna cena. Za te pare bih kupio da nisam presao vec. Al posto je to WB zabole me da im dajem pare uopste.

Odlican je pobjesnjeli Maks. Na nekih 25% sam trenutno i odusevljen sam, mnogo zabavna igra. Izgledalo je sve to dobro preko yt klipova, ali ni priblizno dobro kao kada se bas igra.

I meni se igra(o) Pobesneli Maks, al’ Fallout 4 je sve uzeo maha, jpg… :smiley:

Presao sam igru uzduz i popreko, ostao mi je jedan achievement a to je da odradim sve non repeatable challenge-e. Ima ih samo nekih 10 ali od tih 10 jedno 5 zahtevaju ozbiljan grind za koji nemam zivaca. Primera radi, jedan challenge zahteva da skupim 3000 scrapa od unistenih kola. uzeci u obzir da imam jedno 400 za sada a da jedan unisten automobil daje 7 scrapa, ne pada mi napamet da satima jurcam po mapi i trazim vola koja cu da krshim. to bi igru sigurno produzilo za jos neki 20 sati, a ima jako puno dobirh igara sada.Trebalo mi je ukupno 60-tak sati da bi presao igru na 100% (minus taj jedan achiev). Za igru koja se prodaje za 10+ eura, i vise nego dovoljno.