Little Big Planet 3


Developer: Sumo Digital & XDev Europe
Publisher: Sony Computer Entertainment (u pitanje je PS exclusive igra)
Datum izlaska: 18. novembar 2014
Platforme: _PlayStation 4 i PlayStation 3
_Zanr: _Puzzle platformer, sandbox

__
https://youtu.be/ymCDdrMKPrY

_
Little Big Planet 3 od novina donosi tri nova igraca pored Sackboy-a, a to su Oddsock, Swoop i Toggle, svaki sa sebi svojstvenim osobinama koje ce se koristiti za prelazak nivoa.


[SIZE=4]**KARAKTERI

**[/SIZE]
Oddsock ima cetiri noge i podseca na psa, njegove osobine su brzo trcanje kao i wall-jump. Sve ovo se odnosi na ono sto Sackboy ne moze.
Swoop je pticoliki karakter koji moze da leti kroz nivo, i takodje ima mogucnosti da hvata i nosi objekte ali i ostale karaktere.
Veliki Toggle je bas to u pravom smislu reci, karakterise ga bas ta tezina jer moze da staje na platforme koje zahtevaju teske objekte i tako otvara vrata, prolaze i slicno za ostale igrace. Takodje moze da se pretvori u minijaturnu verziju i onda simbolicno nosi naziv Mali Toggle hhehehe, tada moze da se krece brzo preko vodenih povrsina kao i da se provlaci na malim i uzanim mestima.


[SIZE=4]**

GAMEPLAY**[/SIZE]

Nema sta puno reci o ovoj igri, ko je igrao prethodne delove zna vrlo dobro koliko je ovo zabavna igra. Lepo je to sto su DLC-evi i nivoi iz prethodnih delova prenosivi u novu verziju igre! Kudos!!!

https://youtu.be/uuciIx6CyNU

Ko ga uzima?? :da:

imas ga na PS3 za dz hehehe, posto graficki ne vidim da ce biti neke ogromne razlike izmedju PS4 i PS3 verzije, ipak nije to takva igra da zahteva neku fancy shmancy grafiku

E i to sto kazes… Keca imam original, dvojku na hardu a nikad ih nisam presao :slight_smile:

pa ni ja sto je najgore, igra zenin bratanac kad dodje, i on prelazi, ja sam igrao nesto malo sa njime u co-op i to je bas zesca zabava onda :smiley: kad igras sam nije toliko zanimljiva, ali sa vise igraca smejanje odmah heheheh