LiNK (RGH) Matchmaking

Select, Sa LB/RB izaberes gore Follower opciju, mozes samo oruzje i shield da mu menjas. I posle moci da stavljas.

nisi me razumio. da li mogu ja iz svog inventorija davat iteme u njegov?

Možeš, ali samo one koji su predviđeni za njega.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Mozes One Hand i Shield da mu menjas i posle moci kad otkljucas za njega. A za inventory, delite jedan isti, i mozes samo iteme koji su za njega. Npr. ne mozes templaru da das fist weapon ili bow, ali mozes shield i one handed mac, ili two handed mac.

Ima li raspolozenih za neko peglanje? :mmm

gearsi neki nesto? :smiley:

Nisam igrao nikad, ali moze… sto da ne :da:

ajde da vidimo hoce li biti jos neko sa nama, pa da krenemo, ako ne veceras sutra onda… :slight_smile:
taman dok podesim sve na konzoli

Moze tebra, sta god… Pusti pm ako hoces da se dog. oko neke igre sad da igramo

Ja sam za gearse uvijek.Mozemo i Gears 3 i Gears Judgement

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Hoce li neko danas Xbox ili PS3 preko lana?

Evo opet da se javim… Rekao sam da necu skinuti novi COD, ali ipak jesam :OO Hoce li neko da se prangija vcrs?

Ima li zainteresovanih za Forzu 2? Za sad nas je dvojica. Njegovo visocanstvo Vladan i ja. :smiley:

deco ajde ko hoce da vidimo jel rade Gears 3, moze i sluske to znam da radi u njima, evo aLx i ja se upravo spremamo, cekam njega da prebaci igru hehehe

dakle, napravio sam roob/lobby pise EU studiovpc’s game password je LT LB RB RT pa ajde da vidimo kako je uopste, probamo horde i tako to, ko hoce zna gde smo sad cemo da isprobamo jel radi…

Aj vicite ako radi da skinem Gearse.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

evo radi upravo igramo :slight_smile: i pricamo normalno rade sluske heheheh

skini samo TU 6

Stavio sam da se skida. :smiley:

sta TU 6 ili ceo Gears 3? :smiley:

samo uletis u room i to je to… ajde ako ne stignes danas napravicemo nesto sutra za u toku dana ili za u nedelju u toku dana

Celu igru. Rgh sa internim od 120 gb, nema mesta za razbacivanje. Cim obrnem naslov odma delete. :smiley:

[SIZE=4]OBAVESTENJE[/SIZE]

Podesite taj LINK i za subotu popodne oko 17-18h casova moze i u nedelju takodje u isto vreme, videcemo kad vec, teramo Gears 3, treba nam bar 8 igraca kako bi odmakli malo vise od 10-og wave-a jer na 2 igraca ovo je ludnica, udaljimo se dosta i pobiju nas za cas, ovako moze da se ide timski 2 po 2 u grupi pa da teramo do kraja…

ja cu da napravim lobby i samo udjete pass je i dalje onaj od pre koji sam rekao LT LB RB RT i teramo

dakle Gears of War i TITLE UPDATE 6, spremite sluske i to bi bilo to, sjlaka isto kao na live kada smo igrali :stuck_out_tongue: