Select, Sa LB/RB izaberes gore Follower opciju, mozes samo oruzje i shield da mu menjas. I posle moci da stavljas.
nisi me razumio. da li mogu ja iz svog inventorija davat iteme u njegov?
Možeš, ali samo one koji su predviđeni za njega.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Mozes One Hand i Shield da mu menjas i posle moci kad otkljucas za njega. A za inventory, delite jedan isti, i mozes samo iteme koji su za njega. Npr. ne mozes templaru da das fist weapon ili bow, ali mozes shield i one handed mac, ili two handed mac.
Ima li raspolozenih za neko peglanje? :mmm
gearsi neki nesto? 
Nisam igrao nikad, ali moze… sto da ne :da:
ajde da vidimo hoce li biti jos neko sa nama, pa da krenemo, ako ne veceras sutra onda… 
taman dok podesim sve na konzoli
Moze tebra, sta god… Pusti pm ako hoces da se dog. oko neke igre sad da igramo
Ja sam za gearse uvijek.Mozemo i Gears 3 i Gears Judgement
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Hoce li neko danas Xbox ili PS3 preko lana?
Evo opet da se javim… Rekao sam da necu skinuti novi COD, ali ipak jesam :OO Hoce li neko da se prangija vcrs?
Ima li zainteresovanih za Forzu 2? Za sad nas je dvojica. Njegovo visocanstvo Vladan i ja. 
deco ajde ko hoce da vidimo jel rade Gears 3, moze i sluske to znam da radi u njima, evo aLx i ja se upravo spremamo, cekam njega da prebaci igru hehehe
dakle, napravio sam roob/lobby pise EU studiovpc’s game password je LT LB RB RT pa ajde da vidimo kako je uopste, probamo horde i tako to, ko hoce zna gde smo sad cemo da isprobamo jel radi…
Aj vicite ako radi da skinem Gearse.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
evo radi upravo igramo
i pricamo normalno rade sluske heheheh
skini samo TU 6
Stavio sam da se skida. 
sta TU 6 ili ceo Gears 3? 
samo uletis u room i to je to… ajde ako ne stignes danas napravicemo nesto sutra za u toku dana ili za u nedelju u toku dana
Celu igru. Rgh sa internim od 120 gb, nema mesta za razbacivanje. Cim obrnem naslov odma delete. 
[SIZE=4]OBAVESTENJE[/SIZE]
Podesite taj LINK i za subotu popodne oko 17-18h casova moze i u nedelju takodje u isto vreme, videcemo kad vec, teramo Gears 3, treba nam bar 8 igraca kako bi odmakli malo vise od 10-og wave-a jer na 2 igraca ovo je ludnica, udaljimo se dosta i pobiju nas za cas, ovako moze da se ide timski 2 po 2 u grupi pa da teramo do kraja…
ja cu da napravim lobby i samo udjete pass je i dalje onaj od pre koji sam rekao LT LB RB RT i teramo
dakle Gears of War i TITLE UPDATE 6, spremite sluske i to bi bilo to, sjlaka isto kao na live kada smo igrali